Zubáč „Brusel“
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 23.8.2001 12:20
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

800g zubáča, artičoky, 200g homára alebo kreviet, 100g šampiňónov, 100g masla, 200g syrovej omáčky, citrón, soľ, petržlenová vňať, cibuľa, parmezán

Porcie nakrájaného zubáča opečieme na masle s kolieskami citróna bez kôry. Vydlabané artičoky naplníme ragú z homárov alebo z kreviet a šampiňónov, zalejeme syrovou omáčkou, pokvapkáme maslom a zapečieme. Hotového zubáča podávame obloženého plnenými artičokami, kolieskami citróna, poliateho maslom a posypaného petržlenovou vňaťou.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.