David Beckham bude žiť so svojou rodinou v Madride
Autor(ka) : Miriam Kuhlová
Dátum a čas : 25.8.2004 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie a hviezda španielskeho veľkoklubu Real Madrid David Beckham bude so svojou manželkou Victoriou a oboma synmi žiť v Madride a začína sa učiť po španielsky. Informuje o tom v dnešnom vydaní španielsky športový denník Marca.

Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie a hviezda španielskeho veľkoklubu Real Madrid David Beckham bude so svojou manželkou Victoriou a oboma synmi žiť v Madride a začína sa učiť po španielsky. Informuje o tom španielsky športový denník Marca.

"Celý môj rodinný život sa odteraz bude odohrávať v Madride. Moje deti sú zapísané do školy, moja žena tu bude pracovať spoločne s mojimi spolupracovníkmi," uviedol v rozhovore pre denník Marca anglický futbalista. Za jedno z predsavzatí, ktoré chce naplniť počas svojho druhého ligového ročníka v drese bieleho baletu, považuje Beckham schopnosť poskytovať novinárom rozhovory v španielčine.

"Urobím všetko, čo bude v mojich silách, začnem chodiť na hodiny a chcem veľmi rýchlo hovoriť po španielsky," vysvetľuje hráč, ktorý so svojimi hviezdnymi spoluhráčmi z Realu doteraz komunikoval výlučne v anglickom jazyku. David sa takisto posťažoval, že život v Madride je tvrdý, predovšetkým pokiaľ ide o paparazzov. "Všade nás prenasledujú, mňa, moje deti a ženu. Stále sú pri vchode do nášho domu. Som na to zvyknutý, je to súčasť môjho života, ale sú okamihy, keď by si chcel byť sám so svojou ženou, rodinou a jednoducho nemôžeš normálne žiť," hovorí Beckham pre denník Marca.

Napriek tomu neskrýva svoje nadšenie nad spôsobom života a tiež stravovania v španielskej metropole. "Som veľmi šťastný v Madride a chcem tu zostať tak dlho, ako to bude možné," dodal David Beckham.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.