Tuniak s banánom a jogurtovým šalátom |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 9.9.2004 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Mleté čierne korenie 1 limeta 3 banány 300 g kokteilových paradajok 100 g nízkotučného jogurtu4 PL vínneho octu1 zväzok kôpru | ||
Počet porcií: pre 4 osoby Mleté čierne korenie 1 malý zväzok petržlenovej vňate 1) Tuniaka ochuťte mletým korením a kúskom limety. Olúpte banány, nakrájajte ich na kolieska a pokvapkajte citrónovou šťavou. Kokteilové paradajky nakrájajte na plátky a opatrne zmiešajte s banánom. Dresing: zmiešajte jogurt s octom, kôprom, petržlenovou vňaťou, olivovým olejom a horčicou, dochuťte soľou, korením, karí a cukrom. Nalejte na šalát a jemne zamiešajte. 2) Na miernom ohni rozohrejte olej, aby sa neprepaľoval , vložte plátky tuniaka a opekajte len z jednej strany asi 4 minúty. Preložte na tanier, pridajte banánový šalát a ozdobte petržlenovou vňaťou. 1 porcia obsahuje ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |