Müller odložil kvôli chorobe štart jesenného turné
Autor(ka) : Jana Konečná
Dátum a čas : 21.10.2004 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

S virózou a antibiotikami momentálne leží v posteli spevák Richard Müller, ktorý musel pre chorobu odložiť aj štart českej časti jesenného turné Monogamný vzťah.

S virózou a antibiotikami momentálne leží v posteli spevák Richard Müller, ktorý musel pre chorobu odložiť aj štart českej časti jesenného turné Monogamný vzťah.
    
Ak však všetko pôjde hladko, už v piatok by mal spevák so skupinou odcestovať do Česka a v Ostrave odohrať prvý zo série dvadsiatich českých a slovenských koncertov. Po mimoriadne úspešnom minuloročnom turné po slovenských a českých športových halách Müller opäť pre svojich fanúšikov pripravil podľa organizátorov pozoruhodné koncerty. Generálky s postaveným pódiom a kulisami, s novou deväťčlennou kapelou vrátane čembalistky a novým repertoárom prebehli už pred letom a v polovici októbra.
    
Pôvodný zámer umelca koncertovať iba v menších priestoroch, sa už pred oficiálnym začiatkom predaja lístkov ukázal ako nereálny, a tak sa na Slovensku uskutoční desať koncertov, z toho tri v Bratislave v Športovej hale na Pasienkoch. Všetky koncerty, ktoré sa uskutočnia v divadlách a športových halách, sú koncipované na sedenie.
    
Slovenská časť turné štartuje 14. novembra v Banskej Bystrici, 15. novembra pokračuje v Liptovskom Mikuláši, 16. novembra v Žiline, 18. a 19. novembra v prešovskom Divadle Jonáša Záborského, 22. a 23. novembra v košickom Štátnom divadle a 25. a 26. novembra sa skončí vystúpeniami na bratislavských Pasienkoch. O treťom termíne koncertu v hlavnom meste sa zatiaľ rozhoduje. V Čechách Müller navštívi väčšinu veľkých miest a na záver 19. decembra odohrá koncert v pražskej Lucerne.

Copyright©2004 TASR

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.