Speváčka Liza Minnelliová je obžalovaná zo sexuálneho zneužívania
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 15.11.2004 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Bývalý osobný strážca žaluje popovú hviezdu Lizu Minnelliovú zo sexuálneho zneužívania a žiada odškodné 100 miliónov dolárov.

Bývalý osobný strážca žaluje popovú hviezdu Lizu Minnelliovú zo sexuálneho zneužívania a žiada odškodné 100 miliónov dolárov.
    
Bodyguard a šofér Muhammad Súmaja tvrdí, že speváčka sa s ním oddávala sexuálnym radovánkam bez jeho súhlasu. Tieto obvinenia sa už mesiac nachádzajú v šesťstranovom spise na najvyššom súde v Manhattane. Súmaja tvrdí, že nakoniec podľahol Minneliovej nespočetným pokusom a že má aj dôkazy. Detaily o žalobe však neposkytol.
    
Minnelliovej stanovisko k obvineniu nie je zatiaľ známe, pretože jej hovorca nebol k dispozícii. Je známe len speváčkino vyhlásenie z 3. novembra, že si pripraví tvrdú obhajobu proti Súmajovi. Spôsobil jej údajne " úzkosť a bolesť", pretože porušil dohodu o mlčanlivosti, ktorú podpísal. Súmaja pracoval u Minnellioej od roku 1994 ako jej osobný strážca a mal ročný plat 238.000 amerických dolárov (v prepočte približne 7,8 milióna slovenských korún). Žiada odškodné 50 miliónov dolárov od Minnelliovej za "úmyselné ublíženie na tele," a ďalších 50 milión dolárov za obťažovanie.
    
Zároveň žiada o spätné vyplatenie mzdy vo výške 89.000 dolárov. Exbodyguard ďalej tvrdí, že speváčka ho v priebehu jeho práce udierala a ohrozovala jeho osobnú bezpečnosť. Keďže sa bál, že stratí svoju lukratívnu prácu, tak radšej jej násilnícke správanie pretrpel.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.