Dustin Hoffman sa priznal k sexu na verejných miestach
Autor(ka) : Miriam Kuhlová
Dátum a čas : 30.11.2004 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Americký oscarový herec Dustin Hoffman sa priznal, že sa bežne bez zábran oddával sexuálnym radovánkam na verejných miestach.

Americký oscarový herec Dustin Hoffman sa priznal, že sa bežne bez zábran oddával sexuálnym radovánkam na verejných miestach.
    
Dvojnásobný držiteľ ceny americkej filmovej akadémie popísal, že mu nerobilo problémy sa s niekým pomilovať v nočnom klube v kabíne dídžeja. Šesťdesiatsedemročný Hoffman údajne navštívil aj niekoľko večierkov, kde zažil sex v trojici. Všetko to začalo po úspešnom stvárnení postavy Benjamina Bradocka v kultovom filme Absolvent. "Bolo to v roku 1967 a vtedy som mal už tridsať rokov," povedal pre reportérov z denníku Sun. "Boli to sladké roky, drogy, tabletky, bol som hviezda. Párik dievčat som mal v posteli viac ako raz a nemal som ani problémy so sexom na verejných miestach, napríklad v klube Štúdio 54 v New Yorku," zaspomínal herec.
    
Hoffman ďalej povedal pre americký GQ magazín, že prestal s kokaínom pretože bol naň alergický. "Týždne potom som nemohol poriadne dýchať," dodala filmová hviezda.
    
Napriek tomu, že Hoffman je známy neustálym bojom s režisérmi, patrí medzi najväčšie herecké talenty Hollywoodu. Práve on si však v mladosti mohol oprávnene myslieť, že sa hercom nikdy nestane. Ako 19-ročný opustil seriózne štúdium medicíny a odsťahoval sa do New Yorku, aby sa mohol stať členom niektorého z tamojších divadiel. Zahral si v megaúspešných filmoch ako Polnočná míľa, Johanka z Arku a Rainman.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.