Madonna prepustila vlastnú manažérku kvôli kabalou zakázanej nevere
Autor(ka) : Miriam Kuhlová
Dátum a čas : 10.12.2004 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Nerešpektovanie učenia kabaly sa stalo osudným pre manažérku Madonny, ktorú populárna interpretka prepustila pred štyrmi týždňami.

Nerešpektovanie učenia kabaly sa stalo osudným pre manažérku Madonny, ktorú populárna interpretka prepustila pred štyrmi týždňami.
    
Ako informoval londýnsky bulvárny denník The Sun, Caresse Henryová, ktorá v priebehu 13 rokov strávených v Madonniných službách prešla na starožidovskú vieru, si údajne začala s jedným z ochrankárov, a to napriek tomu, že mala záväzky.
    
Madonnu, ktorá sa o tom dozvedela v polovici novembra, to tak pobúrilo, že hriešnicu okamžite prepustila zo svojich služieb. Podľa zdroja blízkeho speváčke, Madonna a jej partner Guy sú ľudia silne veriaci v učenie kabaly, o ktoré sa interpretka zaujíma už osem rokov a ktoré káže monogamiu a vernosť.
    
Môžem vás uistiť, že štúdium kabaly je veľkou výzvou a vyžaduje si veľa práce, čítania, času, záujmu a disciplíny," povedala Madonna iba nedávno pre americkú televíznu stanicu CNN. Podľa jej názoru by sa aj americký prezident George W. Bush mal zahĺbiť do štúdia kabaly, čo by mu pomohlo byť lepším vodcom.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.