Pamela Andersonová pracuje po úspechu debutového románu už na jeho pokračovaní
Autor(ka) : Jana Konečná
Dátum a čas : 9.2.2005 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Herečka Pamela Andersonová (37) sa vydala v stopách Madonny, nie však ako speváčka, ale ako knižná autorka.

Herečka Pamela Andersonová (37) sa vydala v stopách Madonny, nie však ako speváčka, ale ako knižná autorka.
    
Umelkyňa považovaná mnohými za akýsi symbol sexuálnej príťažlivosti uviedla na knižný trh silne autobiograficky ladený, debutový román Star - príbeh dievčaťa z vidieku, na ktoré ako diváčku v hľadisku stretnutia amerického futbalu upozorní náhodná projekcia na veľkoplošnej obrazovke. Nasledujú fotografie pre mužský magazín, vystúpenia v televíznych šouprogramoch, viac ako priateľský vzťah s rockovou hviezdou a sex s množstvom partnerov, vrátane režisérov a producentov.
    
Autorka knihy, ktorú vydalo renomované nakladateľstvo Random House, neustále dementovala správy, podľa ktorých má román autobiografický charakter. Aj keď debutantke chýba podľa kritikov zmysel pre satirický pohľad, jej román ponúka zábavný pohľad za kulisy hollywoodskej mašinérie "na sny". Podobne ako Pameline povestné "rozmery", aj jej literárny debut je však pravý iba sčasti. Spolupracovala na ňom s autorom Ericom Shawom Quinnom, ktorý sa postaral o hlavnú dejovú osnovu i románovú štruktúru diela.
    
Keďže sa však ich spoločná práca dokázala niekoľko týždňov udržať na rebríčku bestsellerov denníka The New York Times, pracujú už obaja na pokračovaní príbehu s pracovným názvom Star Struck.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.