Andrea Verešová "hviezdila" na otvorení domu módy Alizé
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 17.2.2005 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Eleganciu, luxus, noblesu, krásu, pôvab, exkluzívne jedlá a nápoje i prominentnú spoločnosť. To všetko si užili hostia na slávnostnom otvorení domu módy Alizé v centre Bratislavy.

Eleganciu, luxus, noblesu, krásu, pôvab, exkluzívne jedlá a nápoje i prominentnú spoločnosť. To všetko si užili hostia na slávnostnom otvorení domu módy Alizé v centre Bratislavy.
    
Multimediálnu módnu šou, ktorú organizátori koncipovali na dvoch poschodiach luxusnej predajne, otvorili najmladší ...modeli a modelky v značkách Kenzo, DKNY, Elle, Timberland. Dámy a páni sa potom kochali pohľadom na kolekcie Pal Zileri, J.P.Gaultier, Givenchy, Chloé a vyvrcholením večera boli všetky tri línie značky Valentino, v ktorých sa na záver predstavili aj dve hviezdne modelky - Andrea Verešová a Alena Šeredová. Andrea pritom zahviezdila nielen ako modelka, ale aj nepatrným faux pas, keď zišla z prehliadkového móla o niečo skôr a na inom mieste ako mala. Svoje nedopatrenie, ktoré však vzhľadom na priestor postrehlo len zopár ľudí, neskôr okomentovala ako zámer choreografov. "Povedali mi, aby som zišla inde ako ostatné modelky," vykorčuľovala z drobného prešľapu. Zaujímavé však bolo, že pri záverečnom defilé už správny vchod do zákulisia našla. Pre Valentina predvádzala po druhý raz. "Keď som mala sedemnásť, na začiatku mojej kariéry, robila som pre túto značku prehliadku v Paríži. A teraz na sklonku môjho pôsobenia v modelingu som sa k nemu vrátila," so smiechom povedala, ale okamžite začala vysvetľovať, že to preto, lebo končí školu a modelingu sa bude venovať stále menej a menej. Na následnej recepcii sa potom Andrea ukázala v rovnakých šatách značky Valentino, ktoré predviedla na móle. Pikantné pritom bolo, že totožný, nápadný biely model posiaty flitrami mala oblečený aj jedna dáma z publika.
    
Alena Šeredová si do Bratislavy odskočila uprostred divadelného turné v Taliansku. "V pondelok máme v divadle voľno, inak sme päť mesiacov na cestách," tvrdila dlhonohá modelka, ktorá počas uplynulých rokov urobila v krajine cestovín a pizze kariéru ako modelka, moderátorka, herečka i milenka a Taliani sú vraj do nej zbláznení.
    
Exkluzívnu módnu prehliadku, ktorou sprevádzali Lucia Hablovičová a Marek Vašut, si nenechali ujsť dokonca prezident Ivan Gašparovič s manželkou, Peter Dvorský s manželkou, v spoločnosti sa po dlhšom čase objavila exmoderátorka Jarmila Hargašová-Lajčáková s manželom. Chýbať, samozrejme, nemohli bohatí finančníci s priateľkami a na Slovensko dokonca zavítali aj zástupcovia českej smotánky ako Gábina Partyšová s priateľom Josefom Koktom či českí novinári píšuci pre bulvár.

Copyright©2004 TASR

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.