Ashton Kutcher závidel Pittovi vyformované telo, tak si najal jeho trénera
Autor(ka) : Farkašová Kristina
Dátum a čas : 18.3.2005 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Americký herec a moderátor Ashton Kutcher si po vzhliadnutí veľkofilmu Trója s Bradom Pittom v hlavnej úlohe najal Pittovho osobného trénera. Kutcher je už nejaký čas priateľom americkej herečky Demi Moorovej. Nebol práve nadšený, keď spolu s Demi sledovali veľkofilm a ona viackrát s obdivom okomentovala kontúry Pittovho vytrénovaného tela.

Americký herec a moderátor Ashton Kutcher si po vzhliadnutí veľkofilmu Trója s Bradom Pittom v hlavnej úlohe najal  Pittovho osobného trénera.   Kutcher je už nejaký čas priateľom americkej herečky Demi Moorovej. Nebol práve nadšený, keď spolu s Demi sledovali veľkofilm a ona viackrát s obdivom okomentovala kontúry Pittovho vytrénovaného tela.                                                              

"Išli sme spolu s Demi a našimi priateľmi do kina pozrieť si Tróju. Myslel som si, že budeme vidieť akčný film, ale bol to v skutočnosti film, kde  bol Brad Pitt skoro stále takmer nahý. Demi a jej priateľka pri pohľade naňho neustále povzdychávali...," objasňuje Kutcher a dodáva: "Tak som odtiaľ vyšiel a šiel som si najať Pittovho trénera."   Zdá sa, že tento vekovo nevyrovnaný pár (Demi je o 16 rokov staršia od svojho milenca) robí všetko preto, aby sa jeden druhému páčil. Demi údajne minula veľké sumy peňazí na plastické operácie a Ashton jej to recipročne vracia tým, že je rozhodnutý získať postavu Brada                                                                                                      

Copyright©2004 TASR   



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.