Aj Vás trápi celulitída? Vieme ako na to! (PR)
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 8.4.2005 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Celulitída – inak nazývaná aj pomarančová kôra – je považovaná predovšetkým za kozmetický problém, ktorý trápi okolo 90% žien. Celulitída však súvisí s nedostatočnou činnosťou lymfatického systému a krvného obehu.

Celulitída – inak nazývaná aj pomarančová kôra – je považovaná predovšetkým za kozmetický problém, ktorý trápi okolo 90% žien. Celulitída však súvisí s nedostatočnou činnosťou lymfatického systému a krvného obehu.

Dôsledokm sú zmeny podkožného tukového väziva. Celulitída postihuje predovšetkým boky, stehná a zadoček. Ľahká forma celulitídy je viditeľná iba vtedy, ak si stlačíte kožu medzi prstami. Pri druhom stupni už vidíte pomarančovú kožu keď stojíte, ale akonáhle si ľahnete, zmizne. Znamená to, že pri ľahkej celulitíde ešte nevznikol zázpal. Tretí stupeň, čo je stredná celulitída, je pomarančová koža viditeľná aj keď ležíte. V ohnisku celulitídy sa nahromadilo veľké množstvo tekutiny, niekedy sú oslabené aj krvné vlásočnice a koža je chladnejšia. Stav sa zhoršuje vekom, zlými stravovacími návykmi, fajčením, pitím kávy a alkoholu, nedostatkom pohybu, stresom, nadváhou a tesným oblečením.

A čo proti nej pomáha?
Samozrejme pravidelné športovanie, redukcia hmotnosti, zdravé stravovanie a masáže. Tieto metódy zlepšujú prekrvenie postihnutej oblasti a umožňujú odplavenie lymfy, čím sa uvoľňuje podkožné tkanivo a zlepšuje sa metabolizmus kolagénových vlákien.
Zdá sa Vám, že na šport Vám nezostáva veľa času, nie ste moc pri sebe a stravujete sa tiež celkom zdravo? Vyberte si tú najľahšiu a najpríjemnejšiu možnosť! Masáže!
Vedeli ste, že masírovať sa klasickými žinkami, či kafkami už nemusíte?
Ako je to možné?

Jednoducho. Spoločnosť BEPON pre Vás ponúka špeciálne pančuchové výrobky talianskej značky Solidea, ktoré v sebe spájajú preventívny anticelulitídový účinok s elegantným vzhľadom.

Ich špeciálne tkanie s trojrozmernou vlnitou štruktúrou a vysokým obsahom elastanu vytvára efekt mikromasáže. Klinické testy dokázali, že tieto výrobky účinne kombinujú príjemnú masáž s vitalizačným stiahnutím, obnovujú mikrocirkuláciu krvi a odbúravajú nahromadenú tekutinu, ktorá je hlavnou príčinou celulitídy, pričom využívajú prirodzené pohyby tela. Pri pravidelnom nosení spevňujú svalstvo a redukujú množstvo tukových vankúšikov. Celkovú starostlivosť o nohy naviac vylepšuje odstupňovaná kompresia, ktorá napomáha cirkulácii krvi a je to účinná metóda na potláčanie celulitídy. Problémy spôsobované žilovou nedostatočnosťou sú takto zmierňované a zmierňuje sa pocit ťažoby nôh. Výrobky značky Solidea, ktoré práve teraz ponúka spoločnosť BEPON, patria teda k pomôckam na cielené ošetrovanie celulitídy.

Anticelulitídové výrobky značky Solidea sú v ponuke v luxusnom aj exkluzívnom balení, pre bežné aj príležitostné nosenie, v rôznych veľkostiach aj farebnosti.

Navšítvte predajne spoločnosti BEPON a zvoľte si typ výrobkov značky Solidea presne pre Vás. Vyskúšajte ako vynikajúco Vám naše výrobky padnú a pritom pozitívne pôsobia na Vaše nohy. Budete príjemne prekvapená.

BEPON – „Štýl je otázkou rozhodnutia.“



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.