Recept na dnes: Ražník |
||
Autor(ka) : Martina Jeníková Dátum a čas : 5.6.2001 13:10 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
400g kuracej pečene, 150g anglickej slaniny, 200g paradajok, 60g masla, 0,1L borovičky, bobkový list, mleté čierne korenie, soľ Umytú kuraciu pečeň a plátky anglickej slaniny napichujeme striedavo s plátkami paradajok a bobkovým listom na oceľovú ihlicu. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a za stáleho otáčania opekáme na ražni. Počas opekania plátky potierame maslom. Ak flambujeme kuraciu pečeň na stole, šťavu podávame osobitne. Pečeň prikryjeme na striebre nad kahanom, zalejeme borovičkou a zapálime. Len čo oheň vzplanie, zalejeme šťavou a podusíme. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |