Recept na dnes: Ražník
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 5.6.2001 13:10
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...



400g kuracej pečene, 150g anglickej slaniny, 200g paradajok, 60g masla, 0,1L borovičky, bobkový list, mleté čierne korenie, soľ

Umytú kuraciu pečeň a plátky anglickej slaniny napichujeme striedavo s plátkami paradajok a bobkovým listom na oceľovú ihlicu. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a za stáleho otáčania opekáme na ražni. Počas opekania plátky potierame maslom. Ak flambujeme kuraciu pečeň na stole, šťavu podávame osobitne. Pečeň prikryjeme na striebre nad kahanom, zalejeme borovičkou a zapálime. Len čo oheň vzplanie, zalejeme šťavou a podusíme.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.