Andersonová a Lee síce odmietajú svoj vzťah, dovolenku na Havaji strávili spolu
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 15.7.2005 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vyzerá to tak, že klebety okolo americkej herečky Pamely Andersonovej, podľa ktorých sa opäť schádza so svojím exmanželom Tommym Leem, sú pravdivé.

Vyzerá to tak, že klebety okolo americkej herečky Pamely Andersonovej, podľa ktorých sa opäť schádza so svojím exmanželom Tommym Leem, sú pravdivé.

Potvrdzuje to aj ich radosť, ktorá pramení zo spoločnej dovolenky. Tú podľa médií strávil pár spoločne aj s deťmi Brandonom a Dylanom na Havaji. Hoci niektoré bulvárne plátky ešte stále zverejňujú, že sa táto blondínka stretáva s hercom Stephenom Dorffom, videli ju pri bazéne so svojím bývalým, ako si čítajú časopisy a smejú sa.

Bývalý pár, ktorý sa po trojročnom manželstve vo februári 1998 rozviedol, už niekoľkokrát videli v Hollywoode spolu. Podľa očitých svedkov je jasné, že Pamela a Tommy k sebe ešte stále niečo cítia. Držali sa za ruku, bozkávali a objímali sa.

Hovorcovia Andersonovej a Leeho to odmietajú komentovať, ich spoločná kamarátka Courtney Love si však myslí, že sú opäť spolu. "Niečo sa deje," povedala exmanželka zosnulého lídra grungeovej skupiny Nirvana Kurta Cobaina. Po rozvode bola Pamela, ktorá minulý piatok oslávila 38 rokov, zasnúbená so spevákom Kidom Rockom a chodila s hercom Stephenom Dorffom. Bývalého bubeníka heavymetalovej skupiny Mötley Crüe Tommyho Leeho zase médiá spájali s niekdajšou Princeovou priateľkou Mayte Garciovou i herečkou Tarou Reidovou.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.