MEXX “Body & Beach” Jar 2006:
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 16.12.2005 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Prvé teplé lúče zlatého slnka, hebké pohladenie jarných kvetov, nenapodobiteľná krása jemných farieb - jarná kolekcia MEXX 2006 - zachytáva bohatý jas novej sezóny. Kolekcia predstavuje škálu okúzľujúcej lingerie, miesiacej ženské siluety s výrazom sofistikovanej elegancie. Jemné, priesvitné vzory sú hlavným bodom v námetoch SENSITIVE SHADES, PASTEL MIX a FRESH NATURALS.

Prvé teplé lúče zlatého slnka, hebké pohladenie jarných kvetov, nenapodobiteľná krása jemných farieb - jarná kolekcia MEXX 2006 - zachytáva bohatý jas novej sezóny. Kolekcia predstavuje škálu okúzľujúcej  lingerie, miesiacej ženské siluety s výrazom sofistikovanej elegancie. Jemné, priesvitné vzory sú hlavným bodom v námetoch SENSITIVE SHADES, PASTEL MIX a FRESH NATURALS.

SENSITIVE SHADES
Inspiration
“Sensitive Shades” charakterizuje vzrušujúci koktajl mladistvých, delikátnych a ženských vzorov. Námet zahŕňa lichotivé farebné odtiene, zložité potlače a veľmi jemné materiály dotiahnuté k dokonalosti výberom pozoruhodných krajok a tylových materiálov. Modely sú stelesněním mierneho, prírodného šarmu. Popri tom jemný základný Tactel a hravá Kiss módna lingerie, ktorým dominujú potlače výhonkov kvetín a dodávajú im dotyk laissez-faire.

“Micro Fancy Piping”
Radu z tactelu vládne základná škála vzorov, kterú charakterizujú odtiene teplej ružovej (lemovanie v jahodovej a žltozelenej), tiež v bledomodrej (lemovanie v odtieňoch fialkovej a žltozelenej). Zahŕňa bezošvú polstrovanú podprsenku s kosticami vo veľkostiach A – C, a patričné nízko strihnuté tangá a nohavičky. Všetky modely majú tlačené logo značky MEXX v odtieni žltozelenej farby.

“Kiss Dessous”
Sladký ako bozk - lahodný  rad dotiahnutý k dokonalosti svojimi vzormi, ktoré charakterizujú jemné krajkové ozdoby, lemovanie a ramienka z lesklých materiálov. Jacquard tyl s potlačou písmen MEXX dodá vzrušujúci ženský nádych všetkým modelom. Farebnú schému charakterizuje lesklý odtieň červenej farby čerešní, ktorý povznáša vzhľad “Kiss Dessous”. Dekoratívna ikonka E dodáva konečnú bodku vzrušenia. Rad zahŕňa polstrovanú push-up podprsenku, tvarovanú podprsenku bez švov  s košíčkami veľkostí A – C, podprsenku bez kostíc s košíčkami veľkosti D, štruktúrované košieľky s podprsenkou a zodpovedajúce nízko strihnuté tangá a nohavičky.

“Valentine Satin”
Može byť niečo romantickejšie ako Deň sv. Valentína? Odpoveď znie ÁNO - denný a nočný rad Valentine Satin od MEXX! Polopriesvitný elastický žerzej a nádherný hodváb doplnený potlačmi výhonkov kvetín dodávajú nádych vzrušujúcej romance, ktorú k dokonalosti dovádza štýlová zbožná správa   –  “Love by MEXX” – v potlači na modeloch. Farby sú jemné a romantické - škála od prekrásnych odtieňov krémovo medovej s potlačou v jahodovo červenej farbe, teplá ružová a bledomodrá s krajkami v jahodovej a bledomodrej s potlačou vo farbách fialkovej, žltozelenej a šedobielej, a tiež s krajkami v odtieňoch fialkovej. Škála denných odevov zahŕňa podprsenky s kosticami veľkosti košíčkov  A – D, košieľky s podprsenkou a níko strihnuté nohavičky. Jazz tangá so širokou vložkou pre zaistenie jedinečného komfortu: zadnú časť  charakterizujú prepracované jemné prvky. Priesvitný elastický žerzej zaistí, že odevy perfektne sadnú.
Valentine Satin prenáša sny do reality – rad zahŕňa košieľky a krátke pyžamá vo vzoroch lingerie, ktorá je vyrobená z jemných hodvábnych materiálov. Dekoratívna ikonka E završuje túto perfektnú dennú a nočnú kolekciu. 

PASTEL MIX
Inspiration
Denná a nočná kolekcia MEXX napĺňa túhu po tíško bujniacich  prírodných vzoroch. “Pastel Mix” ponúka vzrušujúce ozdobné veľké potlače kvetov na bavlnených a zmesi micromodal materiálov s lesklým lemovaním a potlačou prúžkov, ktoré pasujú k delikátnym krajkám. Materiály ponúknu lesklé mikrovlákna v jasných farbách, nočné odevy sú vyrobené z jemnej bavlny a micromodalu, rovnako aj hodváb má farebné prvky, lesklé lemovanie a krajky, a posobí naozaj inšpiratívne.

“Big Flower”
Big Flower je prekrásna. MEXX predstavuje potlače, ktorým dominujú vzory veľkých kvetov prezentované ako nejasné maľby v škále delikátnych farebných odtieňov. Kvetinové vzory prichádzajú v pastelovej fialovoružovej na podklade farby šampaň, perfektne zmiešané s odtieňom zelenožlutej. Žerzejový mix bavlny a micromodal harmonicky završuje modely s prekrásnym leskom. Lesklé lemovánie a MEXX logo. Rad zahŕňa polstrované podprsenky s košíčkami  A – C, nízko strihnuté tangá a nohavičky.

“Transparent Stripes”
Vzrušujúce potlače prúžkov na tlmených priesvitných tylových elastických materiáloch dodajú vzrušenie všetkým modelom. Základ v pastelovo modrej, charakterizujú prúžky vo farbe bielej slonoviny, rovnako ako pastelovo ruźová, s prúžkami a krajkami v zelenožltej, dodajú radu mladistvý a ženský vzhľad - to je vec pro tie ženy, ktoré údávajú módní krok. Mašličky a ikonka E zavŕšia konečné vypracovanie modelov. Ľahko odvážne podprsenky boli špeciálne navrhnuté na skrášlenie erotickej časti výstrihu - a demonštrujú zásadnú módnu správu. Polstrovaná podprsenka s kosticami vo veľkosti košíčkov  A – C má nový štýlový hlboký výstrih a je nutnosťou na špeciálne schodzky. Jazz tangá a nízko strihané nohavičky završujú túto štýlovú líniu. 

“Micro Satinee”
Ohromujúci dvojtónový módný Micro Satinee predstavuje extra výnimočný vzhľad. Jemný a matno-lesklý vzhľad materiálov je korunovaný výberom dvoch farebných odtieňov s jemno stupňovanými tónmi. Vzhľad je podporený konečnou módnou úpravou s rozličnými farebnými odtieňmi na jednotlivých prvkoch napr. na košíkoch podprseniek a po stranách. Vzhľad dovádzajú k perfektnosti odpovedajúce odtiene bledomodrej a lemy v odtieňoch bledomodrej rovnako ako fialovoruźová ako hlavná farba s adekvátnou fialkovou a s lemami vo farbe zelenožltej. Detaily ako elastické hačkovánie a saténové mašličky s ružičkami sú perfektnými doplnkami.
Micro Satinee zahŕňa tvarovanú podprsenku s kosticami vo veľkostiach  A – C, s trochu vačším dekoltom a bez švov, rovnako ako nízke tangá, nohavičky a košieľku. Rad charakterizuje potlač značkového loga MEXX.

“Soft Silk”
Nočný odev vyrobený k obdivu! 
Soft Silk je vyrobený zo 100% čistého hodvábu  – hojnosť krajok a saténových mašličiek jej dodáva nádych vysokého luxusu.  Slečny zo “Sex and the City” - užeriete sa žiaľom! Košieľky a šortky pyžama ponúknu lingerie modely a vzory vo vzrušujúcich odtieňoch fialovoružovej a pastelovej modrej. Výstrihy sú lemované krajkou v adekvátnych odtieňoch zelenožltej a šampaň so značkovou ikonkou E.

FRESH NATURALS
Inspiration
Módna téma “Fresh Naturals” dodá citrónový elán do MEXX Bodywear radu pre dámy. Žiarivé pastelové farby vybraté pre prvé dva dodacie termíny zachytávajú nespútanosť leta. Jemné vzory vytvárajú množstvo štýlových kontrastov: delikátne krajky v kombinácii s bavlneným ribom a zmiešaný s miernymi potlačami zplodili módny zvazok stvorený priamo v nebi. Štýlové bavlnené materiály sú jednoducho nutnosťou. MEXX objal tento módny denný rad (vyrobený z bavlneného ribu). Je doplnený vzrušujúcim dekoratívnym lemovaním.

“Cotton Rib”
Kolekcia jar/leto 2006 je "úctou k bavlne".   MEXX denná a nočná línia predstaví mladistvý a ženský vzhľad, ktorému dominujú vzory na štýlových bavlnených materiáloch. Denný rad zahŕňa elastický dvojitý rib, charakteristické farby ružovú a žltú, a je doplnený lemami v adekvátnych farbách, malým dekoratívnym gombíčkom a potlačou loga MEXX. Polstrovaná podprsenka s kosticami veľkosti A – C vyrobená z bavlneného elastického žerzeju, trianglová podprsenka veľkosti  A – B s odvážnym dekoltom, nízke tangá a krátke nohavice sú módnymi modelmi denného radu.

“Fresh Flowers”
Prvý náznak leta - delikátne kvety na potlačiach MEXX a na podklade polo transparentného elastického žerzeju dovedený k dokonalosti lemovaním v adekvátnych farbách. Farebná schéma zahŕňa vzrušujíce odtiene letnej sezóny: Krémová farba medu sa hodí k odtieňom oranžovej a žltej. Priesvitný elastický žerzej je jemný a vľúdny k pokožke. Fresh Flowers rad zahŕňa polstrovanú a tvarovanú podprsenku s kosticami vo veľkostiach A – C, tangá, ria a nízko strihnuté nohavičky. Modely majú značkovú kovovú visačku MEXX.

“Soft Lace”
Radu dominujú delikátne vzory krajok v zelenkavej farbe s malými oranžovými mašličkami a značkou ikonky E. MEXX ponúka lemy na nohavičkách a košíčky prekrásne lemované dekoratívnymi krajkami v farebnej škále zahŕňajúcej odtiene žltej. Podprsenka veľkosti A – D, nízko strihané tangá a nohavičky sú vyrobené z mixu 86% polyamidu a 14% elastanu.

Dátumy dodania:
Sensitive Shades: január (16.01. – 15.02.2006)
Pastel Mix: február (16.02. – 15.03.2006)
Fresh Naturals: marec (16.03. – 15.04.2006)

Materiály:
Tactel, jacquard tyl (83% polyamidu, 17% elastanu), priesvitný elastický žerzej  (80% polyamidu, 20% elastanu), 100% hodváb, bavlna a micromodal, elastický tyl (zmes vyrobená z 90% polyamidu,10% elastanu), dvojitý rib (92% bavlny, 8% elastanu), 100% bavlnený jemný rib

Veľkosti: Podprsenky: 70 – 85,  košíčky A - C, niektoré až do D 
               Denné a nočné odevy: S – XXL, 36 - 44

Farebná škála:
Sensitive Shades:
Svetlo modrá, teplá ružová, krémová, červená – kontrastné farby: jahodová, zelenožltá
Pastel Mix:
Pastelová fialovoružová, pastelová modrá – kontrastné farby: zelenožltá, šampaň, svetlá šedomodrá, biela
Fresh Naturals:
zelenkavá, žltá citrónova, ružová – kontrastné farby: oranžová, krémová
Rady:
Sensitive Shades: Micro Fancy Pipping, Kiss Dessous, Valentine Satin
Pastel Mix: Big Flower, Transparent Stripes, Micro Satinee, Soft Silk
Fresh Naturals: Cotton Rib, Fresh Flowers, Soft Lace

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.