PERFORMANCE BODY CARE
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 4.5.2006 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Kolekcia Performance Body Care pomôže zdokonaliť telo každej žene. Všetky výrobky obsahujú účinné rastlinné výťažky, ktoré pomáhajú zvýrazniť kontúry tela, spevniť pokožku a majú zoštíhľujúce vlastnosti.

Kolekcia Performance Body Care pomôže zdokonaliť telo každej žene. Všetky výrobky obsahujú účinné rastlinné výťažky, ktoré pomáhajú zvýrazniť kontúry tela, spevniť pokožku a majú zoštíhľujúce vlastnosti.

Sú zabalené  v príťažlivých obaloch, ktoré evokujú tvar ženského tela a príjemne parfumované. Ľahučko sa nanášajú, rýchlo sa vstrebú a zanechajú na tele príjemný pocit. Ponúkame Gél proti celulitíde s obsahom rastlinných výťažkov, ktorý efektívne redukuje vzhľad pomarančovej kože a obsahuje aj komplex spaľujúci tuky. 200 ml za 599 Sk. Jeho účinnosť zvýšite, ak ho budete ráno a večer vtierať do problematických partií s pomocou masážneho disku 349 Sk. Gél na spevnenie bruška obsahuje kokteil účinných rastlinných zložie (napr. kofeín), ktoré napomáhajú spaľovaniu tukov a spevňujú a tonizujú pokožku. 125 ml za 499 Sk. Krém proti striám pomáha eliminovať výskyt strií. Zjemňuje vzhľad už vzniknutých trhliniek a je prevenciou tvorby ďalších. Spevňuje, zvyšuje pružnosť a napína kožu v postihnutých partiách. Obsahuje proteíny sóje. 150 ml za 559 Sk. Spevňujúci gél na poprsie a dekolt je riešením pre všetky dámy, ktoré majú problém s ochabnutými prsiami. Nanáša sa masážou ráno a večer. Spevňuje, vypína pokožku. Vaše prsia budú pevnejšie a opticky väčšie. 50 ml v cene 599 Sk. Spevňujúce telové mlieko je dokonalou pomôckou pre získanie štíhleho a pevného tela. 200 ml v cene 399 Sk

SUN CARE
Aj tento rok prinášame na trh širokú kolekciu „slnečnej“ kozmetiky. Výrobky sú rozdelené do štyroch skupín:

-Prípravky na opaľovanie
-Prípravky po opaľovaní
-Samoopaľovacie výrobky
-Špeciálne produkty

V kolekcii na opaľovanie ponúkame okrem Krému s SPF 30 (100 ml; 239 Sk), Mlieka s SPF 15 so sprejovým aplikátorom (150 ml; 239 Sk) a Ochrannej tyčinky so zvýšeným ochranným faktorom SPF 20 (15g; 199 Sk) aj Olej na opaľovanie s SPF 4 pre intenzívnejšie zhnednutie a ochránenie už opálenej pokožky (150 ml; 199 Sk).

Ľahučké mlieko po opaľovaní s upokojujúcimi, zjemňujúcimi a hydratačnými zložkami (200 ml; 219 Sk) doplníme Penou po opaľovaní, ktorá je ešte jemnejšia a používa sa na upokojenie sčervenanej a podráždenej pokožky (150 ml; 219 Sk). Oba výrobky predlžujú opálený vzhľad pokožky a dodávajú jej potrebnú hydratáciu.

Pre všetky dámy, ktoré túžia po bronzom odtieni kože aj bez opaľovania ponúkame Samoopaľovací krém na tvár a telo (100 ml+ 219 Sk), a Samoopaľovací gél na telo (150 ml; 149 Sk). Oba výrobky obsahujú prevratný komplex zaručujúci rovnomerné zhnednutie bez škvŕn a zúrivo oranžového odtieňa pokožky. Príjemne a ľahko sa rozotierajú, rýchlo vsiaknu a najmä gél nezanecháva škvrny na oblečení.

Túto sezónu ponúkame na opaľovanie aj niečo špeciálne – Detský krém na opaľovanie so zvýšeným ochranným faktorom SPF 40, ktorý je odolný voči vode a piesku a jemný k citlivej detskej pokožke. Je dermatologicky testovaný bez obsahu alergénov (75 ml; 219 Sk). Pre dámy, ktoré sa neopaľujú, lebo sa boja predčasného starnutia kože ponúkame tiež riešenie- Krém na opaľovanie proti starnutiu pokožky s SPF 20 (75 ml; 149 Sk). Vďaka obsahu kreatínu pomáha obnovovať pleťové bunky. Spevňujúce mlieko na opaľovanie (150 ml; 249 Sk) obsahuje výťažok z hrášku a kreatín. Okrem ochrany pred spálením a predčasným starnutím pokožku spevňuje a napína.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.