Zapečené strigoloni s aljašským lososom, paradajkami, mozzarelou a parmezánovou omáčkou
Autor(ka) : Miriam Kuhlová
Dátum a čas : 6.7.2006 10:35
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Paradajky orestujeme na šalotke a cesnaku. Pridáme lososa, mozzarellu, bazalku, soľ a korenie. Všetko spolu zamiešame s uvarenými cestovinami. Zo smotany a parmezánu si urobíme omáčku, ktorou zalejeme cestoviny v miske a zapekáme cca 15 min.

2 ks aljašského lososa
0,1 kg paradajok
0,05 kg šalotky
0,01 kg bazalky
0,1 kg mozzerelly
0,05 l olivového oleja
0,5 kg cestovín strigoloni
0,2 l smotany
0,05 kg parmezánu
0,01 kg cesnak
soľ, mleté čierne korenie

Paradajky orestujeme na šalotke a cesnaku. Pridáme lososa, mozzarellu, bazalku, soľ a korenie. Všetko spolu zamiešame s uvarenými cestovinami. Zo smotany a parmezánu si urobíme omáčku, ktorou zalejeme cestoviny v miske a zapekáme cca 15 min.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.