Fettuccine s aljašským lososom a smotanovo–bazalkovou omáčkou
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 20.7.2006 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Šalotku orestujeme, zalejeme bielym vínom, pridáme lososa, bazalku, soľ, korenie, tabasco a zjemníme smotanou. Do omáčky zamiešame cestoviny.

(4 osoby)

3 ks aljašského lososa

0,5 kg cestovín fettuccine

0,08 l olivového oleja

0,01 kg šalotky

0,01 kg bazalky

0,05 l bieleho vína

smotana na šľahanie

soľ, tabasco

mleté čierne korenie

 

Šalotku orestujeme, zalejeme bielym vínom, pridáme lososa, bazalku, soľ, korenie, tabasco a zjemníme smotanou. Do omáčky zamiešame cestoviny.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.