Ryba na póre |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 6.9.2006 08:22 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Ryby umyte pod tečúcou vodou a potom osušte. Pokvapkajte ich citrónovou šťavou, posoľte a okoreňte. Nasekanú petržlenovú vňať vložte do vnútra ryby. Očistený a umytý pór pokrájajte na prúžky. Hrniec naplňte vodou a pridajte pór, varte 1 minútu, potom prepláchnite studenou vodou a nechajte odkvapkať. | ||
Prísady: Príprava: Rúru predhrejte na 220° C. Plech vymažte maslom, rozložte naň pór, osoľte a okoreňte. Pridajte víno a smotanu a uložte ryby. Plech zakryte alobalom a pečte pol hodiny. Ideálnou prílohou je zeleninový šalát.
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |