Cannelloni Rio Mare po španielsky
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 24.7.2007 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

V osolenej vode uvaríme lasagne a na plátne ich necháme osušiť. V mise si pripravíme zmes z tuniaka, kapár, vajíčok a Ricotty. Dôkladne premiešame a zmesou naplníme lasagne, ktoré stočíme do roliek. Na panvici opečieme cesnak, pridáme paradajkové pyré, chilli a podľa chuti dosolíme. Varíme pozvoľne 20 minút. Väčšiu časť zmesi nalejeme do zapekacej misy a naskladáme do nej rolky z lasagní. Potom prelejeme zvyškom omáčky. Posypané strúhankou pečieme v rúre asi 20 minút.

Ingredencie pre 4 porcie:
12 plátkov lasagní
2 x 160g tuniaka RIO MARE v olivovom oleji
50 g kapár
2 natvrdo uvarené vajcia
50 g syra Ricotta
2 strúčiky cesnaku
500 g paradajkového pyré
2 PL extra panenského olivového oleja
1 chili paprička, strúhanka, soľ

V osolenej vode uvaríme lasagne a na plátne ich necháme osušiť. V mise si pripravíme zmes z tuniaka, kapár, vajíčok a Ricotty. Dôkladne premiešame a zmesou naplníme lasagne, ktoré stočíme do roliek. Na panvici opečieme cesnak, pridáme paradajkové pyré, chilli a podľa chuti dosolíme. Varíme pozvoľne 20 minút. Väčšiu časť zmesi nalejeme do zapekacej misy a naskladáme do nej rolky z lasagní. Potom prelejeme zvyškom omáčky. Posypané strúhankou pečieme v rúre asi 20 minút.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.