Aupark cez víkend dýchal módou
Autor(ka) : Mária Juritková
Dátum a čas : 25.10.2007 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

V roku 2003 sa Aupark prvýkrát stal dejiskom Módneho víkendu, na ktorom sa predstavili nové kolekcie pre nastávajúcu sezónu. Na túto tradíciu Aupark nadviazal aj tento rok, avšak v oveľa väčšom štýle. 20. až 21. októbra 2007 sa uskutočnila FASHION WEEKEND SHOW.

V roku 2003 sa Aupark prvýkrát stal dejiskom Módneho víkendu, na ktorom sa predstavili nové kolekcie pre nastávajúcu sezónu. Na túto tradíciu Aupark nadviazal aj tento rok, avšak v oveľa väčšom štýle. 20. až 21. októbra 2007 sa uskutočnila FASHION WEEKEND SHOW.

Módne prehliadky kolekcií jeseň/zima 2007, jedinečné šperky, unikátna hairstyle show, interaktívne stánky a množstvo súťaží bolo pripravených pre návštevníkov. Zaujímavé značky, ktoré nájdete aj v Auparku predviedli ukážku toho, čo zaujímavé z aktuálnych trendov na nás čaká aj túto jeseň a zimu.

Na príprave projektu a vynikajúcej atmosféry sa podieľalo niekoľko zvučných mien.
Slovenský návrhár Lukáš Kimlička predstavil svoju najnovšiu kolekciu, ktorá sa v júni tohto roku objavila  na newyorských mólach. Hairstylisti Peter Sýkora  a Ján Molnár ukázali svoje umenie vlasového dizajnu. Obdivovať ste ho  mohli aj na známych osobnostiach -  Zlatici Puškárovej, Zore Czoborovej, Gabriele Drobovej či Erike Judínyovej.

Módne prehliadky pre Aupark už tradične pripravuje známy slovenský choreograf a tanečník Jaro Bekr. Tanečníci z jeho skupiny predviedli žiarivé modely i fantastické tanečné kreácie. Pánov zvlášť zaujala zmyselná kombinácia kožuchov a spodnej bielizne, dámy prehliadka svadobných šiat  .... Celým programom sprevádzala vždy dobre naladená moderátorka Katika.

Ktokoľvek z návštevníkov zatúžil dostať sa aspoň na chvíľu do kože modelky, či vylepšiť svoj vzhľad, mohol sa zveriť do rúk odborníkov. Vo viacerých interaktívnych stánkoch v pasážach Auparku čakali na všetkých profesionáli z oblasti líčenia, hairstylingu a nechtového dizajnu. Zaujala aj netradičná dražba One Two Sold, kde sa dražili rôznorodé módne kúsky, ale aj mnohé súťaže o zaujímavé ceny. Kto nechcel, nemusel odísť naprázdno.

Tento víkend mohli všetci návštevníci vidieť aj výstavu profesionálnych fotografií známych osobností, ktoré sa zapojili do projektu Ligy proti anorexii. Lucia Hablovičová, Karin Haydu, Andrea Chabroňová, Zdenka Predná, Zlatica Puškárová, Marianna Ďurianová, Lenka Šóošová, Veronika Paulovičová ... to sú len niektoré známe tváre, ktoré sa rozhodli podporiť dobrú myšlienku. Vystavené fotografie môžete obdivovať do 28.októbra. Aj tentokrát sa víkend, spojený s módou, stal vynikajúcim spestrením studených októbrových dní a skvelým programom na víkend. Na ďalšiu podobnú akciu začiatkom roka sa už môžete tešiť ...



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.