Nielen šaty robia človeka.
Autor(ka) : Mária Novická
Dátum a čas : 24.5.2000 13:51
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Aj túto jar je v móde očistiť si organizmus. Múdri ľudia to robia už po stáročia. Ideálne je jesť veľa zeleniny a ovocia a nejesť aspoň mesiac žiadne mäso okrem ryby. Na očistenie čriev odporúčame jesť jeden týždeň iba varené obilie. Nevyhnutné je zaradiť do svojho jedálneho lístka deň s minerálkami. Najlepší deň na očistu je ...

Aj túto jar je v móde očistiť si organizmus. Múdri ľudia to robia už po stáročia. Ideálne je jesť veľa zeleniny a ovocia a nejesť aspoň mesiac žiadne mäso okrem ryby. Na očistenie čriev odporúčame jesť jeden týždeň iba varené obilie. Nevyhnutné je zaradiť do svojho jedálneho lístka deň s minerálkami. Najlepší deň na očistu je pondelok. Tento deň aj tak zväčša nič svetoborného neurobíte, takto aspoň urobíte niečo pre seba.

S príchodom apríla vymeňte svoj mastný krém za hydratačný a vyčistite si pleť starou japonskou metódou. Rozvarte vo vriacej vode ryžu na úplnú kašu. Nechajte vychladnúť na teplotu tela a ponatierajte si ňou tvár, krk a dekolt. Na oči si priložte obklady z čierneho čaju a 20 minút relaxujte. Potom pleť opláchnite vlažnou vodou a nakrémujte. Túto masku môžete používať hoci aj každý večer. Ak by sa vám napriek tomu tvorili ďalšie vrásky, nezúfajte a opakujte si spolu s klasikom: “Milujem každú svoju vrásku – pripomína mi, kto som.”

S prechodom do roku 2000 je stále viac aktuálna otázka prežitia planéty. Preto sú v móde iba prírodné, odbúrateľné a ekologické prostriedky na čistenie a umývanie. Spomeňte si na to hlavne pred jarným upratovaním, ktoré síce nie je v móde, ale zrejme sa mu nevyhnete. Ak sa o váš byt stará “pani”, urobte jej prednášku o ekológii. Určite to ocení. Aspoň si na chvíľu oddýchne.

Napriek jarnej únave a kurzom asertivity by ste sa mali snažiť byť k ľuďom príjemní a ústretoví. Na otázku “Ako sa máš?” nemusíte odpovedať americkým “Lepšie to už ani nemôže byť.” Na Slovensku by vám to aj tak nikto neveril, ale ak chcete byť “in”, zdržte sa aspoň hrubých nadávok a kriku. Jediné, čo vám môžu priniesť, je infarkt. Uznáte, že po ňom vám určite nebude lepšie. Neberte ten život zasa až tak vážne, uvedomte si, že živý z neho zatiaľ ešte nikto nevyviazol.

Je “in” nájsť si psychoanalytika. Má ho sedemdesiat percent Američanov. Keď človek ochutná ich hamburger, nemôže sa tomu ani veľmi čudovať.

Veľmi módne je tento rok chodiť v oblečení kompletne potlačenom logami mimoriadne drahých a slávnych módnych tvorcov. Dodá vám to imidž živej reklamy a všetci menej bohatí spoluobčania vás budú závistlivo ohovárať. Upozornenie pre Bratislavčanov. Odev značky Gianni Miletič Versace V.I.P. v žiadnom prípade nenosí. / Vysvetlivky: Na Miletičovej ulici je trhovisko “s pravými čínskymi značkovými” odevmi./

Letí nebyť sám. Dvojka na začiatku roku 2000 asociuje partnerstvo. Pokiaľ nie ste zadaní, mali by ste s tým niečo urobiť. Niekedy stačí pre začiatok pripustiť si myšlienku, že človek je tvor kolektívny a začať si obzerať ľudí vo svojom okolí. Nikto nie je dokonalý, ale uznajte, zopár zaujímavých ľudí tam je. Páni, zabudnite na to, že všetky ženy sú žiarlivé, hysterické a nechcú nič iné iba kartičku od vášho konta. Dámy, neverte tomu, že muži sú rozmaznaní grázli posadnutí sexom, ktorí vás chcú zotročiť. Do nového tisícročia musíte vkĺznuť plní lásky a pochopenia po boku novej známosti.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.