Módna prehliadka Trussardi
Autor(ka) : Patrik Cvengros
Dátum a čas : 11.12.2000 11:59
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Myslím, že každému je známa talianska značka Trussardi, či už vo svete módy alebo v podobe značiek cigariet. My sa hlavne povenujeme tomu prvému, a to módnej kolekcie Trussardi jeseň - zima, ktorú talianski módni návrhári predstavili v Bratislave v utorok 28. novembra.

Musím sa priznať, že nie som žiadnym znalcom módy, ale keďže som sa zúčastnil na produkčných prácach pri organizácii tejto akcie, dovoľte mi, aby som Vám ju aspoň takto priblížil, takým mojím normálnym konzumentským štýlom.

O tom, že nešlo o fazuľky svedčila aj samotná návšteva „garderóbiek“ priamo z Talianska. Tie už mali všetky modely v oku, takže nájsť vhodnú modelku na prezentovanie tejto špičkovej módnej tvorby nemalo byť problémom. Úlohou však bolo len nájsť dostatok rozmerovo „vyhovujúcich“ modeliek, nakoľko modely boli šité hlavne pre postavy typu „vychudnutá Barbie“.
Pri pohľade na zavesené modely na „stendoch“ som sa mysľou ihneď preniesol do najavangardnejšieho second-handu alebo panoptika. Zástavu dýchacích ciest som pocítil po zistení približných predajných cien. Asi do smrti nezabudnem na červené nohavice, ktoré mali na sebe také malé šupinky. Ich cena prevyšovala novú Škodu Felíca. Ppochopil som, že boli asi živé.



Módna prehliadka sa začala, krásne nasvietenie móla, super hudba, živý znak Trussardi v podobe Afgánskeho chrta v rukách krásnej moderátorky boli predzvesťou super módnej prehliadky v bombastickom štýle. Jeden model striedal druhý, nechýbali modely ani pre nás mužov.
Dynamická hudba v jednej línii s modelmi a rôznymi odtieňami farieb nasvieteného móla dodávali neskutočný zážitok. Hore spomínané „šupinkovité“ nohavice, ktoré na vešiaku vyzerali naozaj veľmi „out“, na tele modelky boli proste nenormálne, ak by cena nebola brzdou hneď ich kúpim....., ale to je už o niečom inom.


Priznám sa kvalita fotiek nie je slávna, takže dúfam, že aspoň trochu navodil tento článok tú správnu atmosféru, ktorú táto talianska značka Trussardi odprezentovala v Bratislave. Ak sa chcete zoznámiť s kvalitou tejto značky osobne, značková predajňa Trussardi Vás srdečne pozýva do svojich priestorov na Ventúrskej ulici v Bratislave.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.