Chiquita Wellness Marathon „Využi svoj deň“
Autor(ka) : Miriam Kruhlová
Dátum a čas : 7.5.2008 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Máte chuť si zašportovať? Prežite príjemný deň v duchu „Využi svoj deň“ s pestrým programom pozostávajúcim z atraktívnych foriem aerobiku. Príďte si po zime rozhýbať svoje telo i ducha na Chiquita Wellness Marathon a pripraviť sa na aktívne leto! Vybrať si môžete z 18 hodín aerobiku a workshopov pod vedením špičkových českých a slovenských lektorov! Príďte si zacvičiť už teraz v sobotu 10. mája od 9:00 hod do Sibamac Arény v NTC-čku v Bratislave!

Máte chuť si zašportovať? Prežite príjemný deň v duchu „Využi svoj deň“  s pestrým programom pozostávajúcim z atraktívnych foriem aerobiku. Príďte si po zime rozhýbať svoje telo i ducha na Chiquita Wellness Marathon a pripraviť sa na aktívne leto! Vybrať si môžete z 18 hodín aerobiku a workshopov pod vedením špičkových českých a slovenských lektorov! Príďte si zacvičiť už teraz v sobotu 10. mája od 9:00 hod do Sibamac Arény v NTC-čku v Bratislave!

S prichádzajúcim letom rastie aj potreba rozhýbať telo a začať viac dbať o svoje zdravie a postavu. Ideálnym spôsobom ako sa pripraviť na aktívne obdobie leta je vyvážená kombinácia zdravej výživy a aktívneho pohybu. Hlavným prvkom zdravej stravy je ovocie a zelenina. A čo naštartuje človeka viac ako chutné tropické ovocie evokujúce príjemné spomienky na nezabudnuteľné chvíle dovolenky!

Pre zástancov a vyznávačov zdravého životného štýlu pripravila spoločnosť Chiquita športový deň organizovaný v Bratislave Wellness Clubom. Súčasťou pestrého programu bude niekoľkohodinový maratón aeróbnych cvičení so známymi a špičkovými cvičiteľmi, ku ktorým patrí David Holzer, David Huf, Lenka Velínská, a iní. Svoju účasť potvrdila aj Olga Šípková, autorka DVD „Aerobik pre všetkých“ , obľúbená prezentérka aerobiku v televíznom programe „Buď fit“.

Súčasťou podujatia budú aj sprievodné akcie – wellness výstava, módna show, a tombola plná zaujímavých cien. Workshopy ponúkajú rôzne témy z oblasti ako sú: Power Yoga, Slow Toning, Pilates, Zdravý chrbát a X-Co & Flexi-Bar. Účastníci podujatia sa dozvedia zaujímavé informácie z oblasti wellness a môžu tak prispieť k skvalitneniu svojho životného štýlu.

„WELLNESS je o pohode a dobrom pocite z aktívne prežitého dňa“, dodáva organizátor akcie - Michael Zima, prezident Wellness Club.
Urobme preto niečo pre svoje zdravie, kondíciu a dobrú postavu a poďme si spoločne zacvičiť na maratón plný pestrého programu, dobrej nálady, zdravého pohybu a nezabudnuteľných zážitkov!

Vstupenky na Chiquita Wellness Marathon si môžete zakúpiť v sieti Ticket portal alebo  www.ticketportal.sk . Cena vstupekny je 390,- Sk.

Viac informácií nájdete na stránkach www.chiquita.sk alebo www.wellnessclub.cz.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.