Špina jednoducho vyšššumí…
Autor(ka) : Petra Selecká
Dátum a čas : 2.6.2008 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

domácnosti, predstavuje nového pomocníka Cif Actifizz. Nový viacúčelový čistiaci sprej Cif Actifizz vďaka jedinečnej šumivej technológii ľahko a rýchlo odstraňuje každodenné nečistoty, ako sú škvrny od jedla, mydlové usadeniny alebo škvrny od vody.

Značka Cif, známa svojimi čistiacimi prostriedkami na upratovanie domácnosti, predstavuje nového pomocníka Cif Actifizz.  Nový viacúčelový čistiaci sprej Cif Actifizz vďaka jedinečnej šumivej technológii ľahko a rýchlo odstraňuje každodenné nečistoty, ako sú škvrny od jedla, mydlové usadeniny alebo škvrny od vody. Po aplikácií na nečistotu začne prípravok reagovať a jemne šumieť, po utretí handričkou zanechá povrchy krásne čisté a lesklé. Cif Actifizz je nielen kvalitným čističom, ale navyše krásne vonia. V obchode si môžete vybrať z dvoch vôní – oceánu a citrónu.  

Nový viacúčelový čistiaci sprej Cif Actifizz je pomocníkom na bežné upratovanie kuchyne a kúpeľne. Vďaka unikátnej šumivej technológii ľahko a rýchlo odstráni každodenné nečistoty a zanecháva povrchy krásne čisté a lesklé.

Po aplikácii na nečistotu začne prípravok reagovať a jemne šumieť. Pri reakcii s nečistotou dochádza k jej oddeleniu od povrchu. Potom stačí povrch jednoducho utrieť  handričkou a zostane perfektne lesklý. Cif Actifizz ponúkame v dvoch variantoch s odlišnou parfumáciou: obľúbená vôňa Ocean alebo vôňa Lemon s prírodnými extraktmi z citrónu.

Cif Actifizz v praktickom balení s rozprašovačom môžeme použiť na nelakované povrchy, keramické povrchy, nepoškodený smalt, pochrómovaný kov, nerez, vinyl. Ľahko si poradí napríklad so zvyškami jedla, bežnými kuchynskými nečistotami, ako sú škvrny od čaju a kávy, mastnými škvrnami, mydlovými usadeninami a stopami od vody.

Nastriekajte prípravok na špinavý povrch. Nechajte niekoľko sekúnd pôsobiť a potom utrite handričkou. Pre žiarivejší výsledok povrch po opláchnutí vysušte.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.