Strih, farba a účes podľa nových trendov
Autor(ka) : Miriam Kruhlová
Dátum a čas : 4.6.2008 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

S radosťou Vám oznamujeme, že sme sa stali jediným Hair Expert studiom značky L´oréal Professionnel na Slovensku. Pri tejto príležitosti by sme Vás radi pozvali do salónu inVisage v Bratislave s novým moderným kaderníckym dizajnom a preškoleným personálom v oblasti perfektných strihov, horúcich trendov vo farbení a melírovaní vlasov a moderných účesov.

S radosťou Vám oznamujeme, že sme sa stali jediným Hair Expert studiom značky L´oréal Professionnel na Slovensku. Pri tejto príležitosti by sme Vás radi pozvali do salónu inVisage v Bratislave s novým moderným kaderníckym dizajnom a preškoleným personálom v oblasti perfektných strihov, horúcich trendov vo farbení a melírovaní vlasov a moderných účesov.

Vážené DÁMY, máme pre vás darček v podobe POWER DOSE kúry spolu s masážou hlavy po farbení alebo melírovaní vlasov. Zameriame sa na kvalitu vašich vlasov, budú lesklejšie, zdravšie, objemnejšie a lepšie udržia farbu. Ako bonus Vám aj upravíme a zafarbíme obočie zadarmo. Spolu ušetríte 630,- Sk.

Máme pre Vás pripravené nové trendy farbenia a melírovania vlasov EXTRAVAGANZA iba v salóne inVisage.

 Vážení PÁNI, EXKLUZÍVNE pre vás uvádzame službu COVER5, ktorá dokáže revitalizovat vlasové vlákno natoľko, že Vašim šedinám navráti prirodzene vypadajúci odtieň a vzhľad. Výsledný efekt je dokonale prirodzený, šediny síce zostanú viditeľné, ale s menšou intenzitou a ultra neutrálnym zafarbením. Vyretušujte vek zo svojich vlasov a omladnite o niekoľko rokov!

Službu Vám aplikujeme v salóne pred strihaním vlasov a ako darček získate ampulku proti vypadávaniu a na podporu rastu vlasov spojenú s príjemnou masážou pokožky hlavy. Ušetríte 490,- Sk.

Kontakt: salón inVisage, Košická 56, Bratislave, www.invisage.sk

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.