Tehotenský test v pohodlí domova
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 17.7.2008 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Objaví sa alebo neobjaví? Reč je o druhej čiarke na tehotenskom teste. Pre niekoho to môže byť výsledok dlhodobého snaženia sa, pre iného nečakané prekvapenie. Spoločnosť Pepino ponúka hneď dva tehotenské testy, vďaka ktorým rýchlo, bezpečne a v pohodlí domova zistíte, či nosíte pod srdcom dieťa.

Objaví sa alebo neobjaví? Reč je o druhej čiarke na tehotenskom teste. Pre niekoho to môže byť výsledok dlhodobého snaženia sa, pre iného nečakané prekvapenie. Spoločnosť Pepino ponúka hneď dva tehotenské testy, vďaka ktorým rýchlo, bezpečne a v pohodlí domova zistíte, či nosíte pod srdcom dieťa.

Výber tehotenských testoch na trhu je široký a môžete si ich kúpiť v akejkoľvek lekárni alebo vo vybraných drogériách. Všetky tehotenské testy, okrem iného aj testy Pepino, pracujú na rovnakom princípe – detekcii thoriového gonadotropinu (HCG) v moči tehotnej ženy. Veľkou výhodou týchto testov je rýchle zistenie výsledku, a to pohodlne u vás doma.


Pepino ponúka dva druhy testov.
1. Komfortný test Midstream, ktorý stačí namočiť do prúdu moču a testovanie možno previesť už 2 dni pred očakávanou menštruáciou.
2. Test Dipstrip je papierový prúžok, ktorý sa po vyznačenú rysku ponorí do nádobky s močom. Testovať môžete už 3 dni pred očakávanou menštruáciou.
Oba testy sú veľmi citlivé a dokážu zistiť tehotenstvo v rannom štádiu.


Máte rada komfort?
Manipulácia s tehotenským testom PEPINO Midstream je naozaj jednoduchá. Stačí len odstrániť kryt z absorpčného tampónu, dať pozor, aby vždy smeroval nadol a vložiť ho na približne 5 sekúnd do prúdu, najlepšie ranného moču. Následne nasadíte kryt naspäť na tampón a položíte tyčinku na vodorovný povrch, napr. na podlahu. Počkáte 4 minúty, kým bude test hotový.
Pepino Midstream obsahuje 1 test a jeho cena je 88 Sk 

Ľahko a rýchlo
Jednou z hlavných výhod prúžkového tehotenského testu je jeho ľahké použitie na jeden krok a tiež nízka cena. Pri papierovom prúžku PEPINO Dipstrip odoberiete moč, opäť najlepšie ranný, do čistej nádoby a ponoríte prúžok do moču až po linku označenú šípkou, a to na 3 sekundy. Položíte prúžok na vodorovnú čistú plochu modrou stranou nahor a 5 minút čakáte na výsledok.
Pepino Dipstrip obsahuje 1 test a jeho cena je 28 Sk


Pokiaľ sa vám po uplynutí stanového času objavia dva ružové prúžky, výsledok testu je pozitívny a môžete predpokladať, že ste tehotná. Je možné, že jeden z prúžkov bude svetlejší ako ten druhý. V ranných štádiách tehotenstva produkuje oplodnené vajíčko špecifický hormón HCG, ktorý sa objavuje v moči a jeho koncentrácia v priebehu tehotenstva rastie. Preto je spočiatku jedna čiarka svetlejšia.
Ak sa žiadna čiarka nezobrazí, môže to znamenať, že testovací prúžok alebo tampón neabsorboval dostatočné množstvo moču. V takom prípade je potrebné použiť radšej nový test.


Pokiaľ je test Pepino prevedený podľa návodu na použitie, je jeho presnosť vysoká. Dokonca veľmi podobná tehotenským testom zo vzorku moču, ktoré sa robia v profesionálnom laboratóriu. Pri laboratórnom vyhodnotení zistili presnosť výsledkov testov Pepino na viac ako 99%.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.