Ríbezľový dezert |
||
Autor(ka) : Miriam Kruhlová Dátum a čas : 22.7.2008 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Máte doma ríbezle? Môžete si pogratulovať k pokladu vo forme vitamínov C (najmä v čiernych), B a minerálov draslíka, horčíka a vápnika. Podporujú imunitu, látkovú premenu a vďaka rutínu spevníte svoje cievy. Ak očakávate návštevu a plánujete záhradnú párty, pripravte pohostenie vo forme ľahkého ríbezľového dezertu. S džbánom ríbezľovej štavy to bude nie len chutné občerstvenie, ale aj vitamínová bomba! | ||
Máte doma ríbezle? Môžete si pogratulovať k pokladu vo forme vitamínov C (najmä v čiernych), B a minerálov draslíka, horčíka a vápnika. Podporujú imunitu, látkovú premenu a vďaka rutínu spevníte svoje cievy. Ak očakávate návštevu a plánujete záhradnú párty, pripravte pohostenie vo forme ľahkého ríbezľového dezertu. S džbánom ríbezľovej štavy to bude nie len chutné občerstvenie, ale aj vitamínová bomba! 3 vajcia, 60 g masla, 400 g ríbezlí, 80 g práškového cukru, 1 čajová lyžička prášku do pečiva, 90 g polohrubej múky. Sneh: 3 bielky, 120 g práškového cukru alebo veľký biely jogurt 400 ml
©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |