Neodolateľná s Bond Girl 007
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 29.9.2008 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Avon predstavuje nový luxusný Toaletný parfum Bond Girl 007, prvú vôňu inšpirovanú povestnou Bond Girl exkluzívne od Avonu. Kampaň 15/2008 (predajné obdobie október – november)

Avon predstavuje nový luxusný Toaletný parfum Bond Girl 007, prvú vôňu inšpirovanú povestnou Bond Girl exkluzívne od Avonu. Kampaň 15/2008 (predajné obdobie október – november)

Luxusný Toaletný parfum Bond Girl 007 stelesňuje samú podstatu ženskosti. To, že je určený predovšetkým odvážnym dámam, podčiarkuje jedinečný tvar jeho flakónu. Dokonalé krivky, opisujúce akoby telo ženy, ukrývajú očarujúcu vôňu, namiešanú zo zmyselného kokteilu zamatovej arómy kvetín, chladivej sviežosti a hrejivých drevitých akordov

Tvárou nového toaletného parfumu Bond Girl 007 sa stala ikona ženskosti Gemma Arterton, elegantná a zvodná predstaviteľka Bond Girl v novej bondovke Quantum of Solace (premiéra na Slovensku november 2008). Agenta 007 na jednej strane dokonale dopĺňa, na strane druhej svojou krásou a inteligenciou pokúša. Žiaden muž, vrátane Jamesa Bonda, tomuto kúzlu neodolá.

Gemma Arterton svoju kariéru odštartovala filmovým debutom St. Trinian’s, v ktorom stvárnila hlavnú hrdinku Kelly. Okrem filmu Quantum of Solace ju tento rok môžeme vidieť vo filme Guya Ritchie – Rocknrolla.  Prvé skúsenosti Gemmy so spoločnosťou Avon pochádzajú ešte z detských čias, kedy sa jej mama venovala predaju kozmetických výrobkov Avon. Na spoločnosti Avon obdivuje tiež to, že je to spoločnosť nadčasová, ktorá rozumie potrebám žien.


Gemmin vzťah k parfumom je viac ako pozitívny. Ako sama hovorí: „vždy som používala parfumy, myslím, že sú dôležitou súčasťou našej identity. V súčasnosti je mojím najobľúbenejším práve Bond Girl 007. Táto vôňa je nielen posmeľujúca a sexy, ale aj jemná a ženská zároveň.“   
 
„Gemma je moderná Bond Girl, ideálna osobnosť reprezentujúca náš nový parfum. Vyjadruje kombináciu odvahy, charakteru a ohromujúcej krásy, typické vlastnosti pre ženské filmové predstaviteľky. Ako vychádzajúca hviezda, ktorá stvárňuje osudovú ženu a protiklad muža, rodeného vodcu, premieta Gemma predstavy v realitu. Účinkovaním vo filme Quantum of Solace sa stáva klasickou a vzorovou Bond Girl,“ hovorí Geralyn Breig, Senior Vice President a Brand Prezident zo spoločnosti Avon Cosmetics.

Dáma, ktorá sa pre parfum Bond Girl 007 rozhodne bude oplývať rovnako ako Gemma prirodzeným sexappealom, znásobeným odvahou a sebavedomím.


 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.