Tatárske hovädzie mäso
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 14.11.2001 02:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

500g hovädzieho mäsa, 60g tuku, 100g slaniny, 200g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 600g zemiakov, 100g rajčiakového pretlaku

500g hovädzieho mäsa, 60g tuku, 100g slaniny, 200g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 600g zemiakov, 100g rajčiakového pretlaku

Mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Na tuku opražíme pokrájanú slaninu a nadrobno posekanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, osolíme, okoreníme a za občasného miešania a podlievania prikryté dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme na kocky pokrájané očistené zemiaky a rajčiakový pretlak, podľa potreby podlejeme vodou, osolíme a udusíme do mäkka.
Tento recept môžeme použiť aj pri iných druhoch mäsa.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.