Tatárske hovädzie mäso |
||
Autor(ka) : Jana Osuska Dátum a čas : 14.11.2001 02:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
500g hovädzieho mäsa, 60g tuku, 100g slaniny, 200g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 600g zemiakov, 100g rajčiakového pretlaku | ||
500g hovädzieho mäsa, 60g tuku, 100g slaniny, 200g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 600g zemiakov, 100g rajčiakového pretlaku Mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Na tuku opražíme pokrájanú slaninu a nadrobno posekanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, osolíme, okoreníme a za občasného miešania a podlievania prikryté dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme na kocky pokrájané očistené zemiaky a rajčiakový pretlak, podľa potreby podlejeme vodou, osolíme a udusíme do mäkka. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |