„Diagnóza fotografia“
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 8.10.2008 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Bratislavská ulica Laurinská 5 opäť ožije umením. Výstava fotografických záznamov, ktoré objektívom zachytila študentka fotografie Zuzana Hečková, je pokračovaním spolupráce VŠVU a Coffee&Co, ktoré je už dlhšiu dobu aktívne pri podpore mladých umelcov. Séria fotografií s názvom Diagnóza fotografia vznikla na podnet hľadania odpovede na otázku, čo je “Diagnóza fotograf”.

Bratislavská ulica Laurinská 5 opäť ožije umením. Výstava fotografických záznamov,  ktoré objektívom zachytila študentka fotografie Zuzana Hečková, je pokračovaním spolupráce VŠVU  a Coffee&Co, ktoré je už dlhšiu dobu aktívne pri podpore mladých umelcov. Séria fotografií s názvom Diagnóza fotografia vznikla na podnet hľadania odpovede na otázku, čo je “Diagnóza fotograf”.


„V mojej práci ide o demonštrovanie myšlienky základných pilierov fotografie. Od svojho počiatku až k súčasnému digitálnemu svetu prešla technológia fotografie prevratnými zmenami, dodnes ju však charakterizujú určité veličiny a znaky, pre fotografiu typické. Sú medzi nimi napríklad svetlo, čas, hĺbka ostrosti, zrno a v estetickej rovine uhoľ pohľadu fotografa“, povedala o svojej práci autorka. 
Svoj uhoľ pohľadu na svet Vám poodhalí prostredníctvom výstavy v coffee-house Coffee&Co od 26.9. do 31.10.2008.

 

Viac info na www.coffee-co.sk



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.