Profashionals už čoskoro v Auparku
Autor(ka) : Janka Blahová
Dátum a čas : 22.10.2008 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

V dramatickom duchu agentov – profesionálov v oblasti módy sa ponesie jesenná módna show v Auparku, v sobotu 25. októbra 2008.

V dramatickom duchu agentov – profesionálov v oblasti módy sa ponesie jesenná módna show v Auparku, v sobotu 25. októbra 2008. Hairstyle show v štýle ženy – agentky v podaní Inštitútu Kérastase Paris, profesionáli exkluzívnych značiek v podaní Guess, Calvin Klein, Guru, Promod a ďalší, špecialisti na líčenie v podaní Fann parfumeries a omnoho viac čaká na návštevníkov v centrálnej časti Auparku už od trinástej hodiny.

Aupark prinesie aktuálne módne trendy na najbližšiu sezónu, viacero sprievodných aktivít pre návštevníkov, ale aj netradičnú atmosféru prepojením sveta módy z AUparku a umeleckého prejavu autistov.

Na dvoch stanoviskách v Auparku - pri východe Sadu Janka Kráľa a v tesnej blízkosti centrálnej zóny - budú prebiehať arteterapeutické dielne pre deti – maľovanie na tému móda a autizmus, modelovanie a písanie rozprávok.

Od 25. októbra až do 5. decembra 2008 ostanú v pasážach Auparku škatuľky, do ktorých môžu deti vhadzovať svoje vymyslené rozprávky. Najlepšie z nich vyhodnotí porota pod vedením herca a rozprávkara Sávu Popoviča a slávnostné vyhlásenie výsledkov prebehne 6. decembra na Mikulášskej oslave v Auparku - najlepšie rozprávky budú vydané aj knižne! Na týchto stanoviskách, ktoré budú otvorené medzi 10:00 až 19:30 hod., sa počas celého dňa budú ako inšpiratívny a pomocný prvok striedať viaceré známe osobnosti – herci René Štúr, Sveťo Malachovský, Richard Stanke, herec a rozprávkar Sáva Popovič, moderátorka Katika a ďalší.

 

PROGRAM na hlavnom pódiu v centrálnej časti Auparku:

 

13:00 hod.            značky Mutti, C&A, Envy, Peacocks, Humanic

módna show modelov 70-tych rokov

14:30 hod.            značky Esoline, Kenvelo, C&A, Hannah, Storm, Istra

módna show modelov 80-tych a 90-tych rokov

16:00 hod.            značky Promod, Danea, Guru, Zebra, Mania, Bepon/Goldenpoint

17:30 hod.           hairstyle show Ištitútu Kérastase Paris s hlavnou témou: Agentka Vyšetrovateľka

18:00 hod.            značky Guess, Calvin Klein, Favab, Promod, Lamarc, Eternity

18:30 hod.            záverečná módna show

prehliadka modelov Borisa Hanečku, ktoré sú zachytené na umeleckých                 fotografiách Matúša Tótha.  O vlasový styling sa postará autor projektu Marek

Kopanica a Michal Zapomněl, vizáž  dotvorí talentovaná Zuzana Klimová.

Koncepcia  prehliadky sa bude  niesť v inšpiratívnom duchu  skrytého vnútorného sveta autistov.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.