Kultúrny tip: JAPONSKÁ GASTRONÓMIA V ANIME
Autor(ka) : VS
Dátum a čas : 24.10.2008 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Veľvyslanectvo Japonska v Slovenskej republike pripravuje jedinečné podujatie s názvom JAPONSKÁ GASTRONÓMIA V ANIME. Anime je označenie pre japonské animované filmy a seriály a takýmto filmom je aj Oishinbo – Heart for sushi, ktorý si návštevníci budú môcť pozrieť 26.10.2008 o 15:30 v Kine Mladosť v Bratislave.

Veľvyslanectvo Japonska v Slovenskej republike pripravuje jedinečné podujatie s názvom JAPONSKÁ GASTRONÓMIA V ANIME. Anime je označenie pre japonské animované filmy a seriály a takýmto filmom je aj Oishinbo – Heart for sushi, ktorý si návštevníci budú môcť pozrieť 26.10.2008 o 15:30 v kine Mladosť v Bratislave.

Súčasťou podujatia bude aj prednáška Dr. M. Yokotu na tému „Japonská gastronómia v anime“. Pán Masao Yokota sa narodil v roku 1954 v meste Saitama v Japonsku. Študoval na Nihon University. Venuje sa skúmaniu psychologických aspektov v animovanom filme. V súčasnosti zastáva funkciu prezidenta Japan Society for Animation Studies. 


Film bude uvádzaný v originálnom japonskom znení so slovenskými titulkami a prednáška bude tlmočená do slovenského jazyka. Vstup pre verejnosť je voľný.
 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.