Hovädzí steak „ Barbecque“ s opečeným chlebom
Autor(ka) : Janka Blahová
Dátum a čas : 13.11.2008 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Mäso nakrájame na porcie, z obdivoch strán okoreníme farebným korením a soľou. Steaky opečieme na oleji z obidvoch strán.

Mäso nakrájame na porcie, z obdivoch strán okoreníme farebným korením a soľou. Steaky opečieme na oleji z obidvoch strán. Spoločne so steakom na panvici restujeme na polovice nakrájané šampiňóny, ktoré ochutíme provensálskymi bylinami. Šampiňóny odložíme na bok. Steak podložíme plátkami chleba a pomaly dopečieme v rúre pri teplote 160 C. Chlieb sa opečie a zároveň nasiakne vynikajúcu šťavu zo steaku. Poukladáme na tanier spoločne so šampiňónmi, pridáme Hellmann´s Kečup Bavaria a podávame s čerstvo nakrájanou zeleninou. ( 4 porcie ) 800 g Hovädzia sviečková 80 g Olej 400 g Hellmann´s Kečup Bavaria 200 g Šampiňóny čerstvé 4 g Korenie Provensálske byliny 4 g Korenie farebné 4 g Soľ ½ bochník Tmavý chlieb(vhodný je už krájaný)

©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.