PROPOLKI – JEDNODUCHÝ RECEPT NA ÚĽAVU OD BOLESTI V KRKU
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 27.11.2008 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Únava a chladné počasie rovnako ako prechladnutie a virózy zvyšujú našu náchylnosť na bolesť v krku. Pocit škrabania, pálenia či bolestivé prehĺtanie sú predzvesťou zápalu. Ak chcete rýchlo a účinne potlačiť nepríjemný pocit v krku, vyskúšajte napríklad pastilky PROPOLKI s jedinečným zložením s vitamínom C a extraktom propolisu.

Únava a chladné počasie rovnako ako prechladnutie a virózy zvyšujú našu náchylnosť na bolesť v krku. Pocit škrabania, pálenia či bolestivé prehĺtanie sú predzvesťou zápalu. Ak chcete rýchlo a účinne potlačiť nepríjemný pocit v krku, vyskúšajte napríklad pastilky PROPOLKI s jedinečným zložením s vitamínom C  a extraktom propolisu.

PRÍČINY
Najčastejšou príčinou bolesti v krku je vírusová infekcia prenášaná kvapôčkami vo vzduchu. Bolenie v krku je tiež jedným z príznakom chrípky a angíny. Vyššie riziko nakazenia hrozí na miestach, kde sa nachádza veľa ľudí ako sú školy, verejné dopravné prostriedky alebo zamestnanie.

PRVÁ POMOC PRI PRECHLADNUTÍ
Lekári odporúčajú už pri prvých príznakoch prechladnutia užívať prípravky ( najčastejšie pastilky ) na zmiernenie bolesti v krku spojenom s infekciou.
Dobrým pomocníkom je i vitamín C a prípravky na báze propolisu, ktoré pomáhajú imunitnému systému v boji i infekciou a zmierňujú bolesť. Samozrejmosťou je dostatočný prísun tekutín. Výborné výsledky majú aj rozpustné pastilky Propolki, ktoré teraz môžete kúpiť vo troch variantoch – s vitamínom C, bez cukru a vo verzií šípka a malina. Rozpúšťanie pastiliek v ústach sa uvoľňujú účinné látky z propolisu, ktorý blahodarne pôsobí na sliznicu ústnej dutiny a hrdla.


 PROPOLKI S VITAMÍNOM C A PROPOLISOM
Pastilky s  vitamínom C a propolisom redukujú zápal a opuch sliznice ústnej dutiny a hrdla.  Zároveň podporujú prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Vďaka propolisu majú pastilky protizápalové a antibakteriálne účinky. Cena pastiliek Propolki s vitamínom C je
71 SK (2, 34 €). Dostať v lekárňach.

PROPOLKI BEZ CUKRU – S VITAMÍNOM C A PROPOLISOM
Pastilky s významnou látkou propolis a s vitamínom C. Uľavujú boľavému krku a zvyšujú obranyschopnosť organizmu. Majú protizápalové účinky. Pastilky bez cukru môžu používať i ľudia trpiaci cukrovkou, pretože neobsahujú cukor ani sacharózu. Cena pastiliek Propolki bez cukru je 79 SK ( 2, 62€ ). Dostať v lekárňach.

PROPOLKI ŠÍPKA A MALINA
Pastilky s obsahom propolisu, šípky, malinovej šťavy a vitamínu C. Propolis obsiahnutý v pastilkách má protizápalové účinky a antibakteriálne účinky. Vitamín C a šípky zase ukľudní podráždenie sliznice ústnej dutiny a hrdla. Malina prirodzene zohrieva organizmus. Cena pastiliek Propolki šípka a malina je 79 SK ( 2, 62€ ). Dostať v lekárňach.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.