Pečený losos so švédskou omáčkou |
||
Autor(ka) : Janka Dátum a čas : 16.2.2009 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Suroviny (na 4 porcie): | ||
Suroviny (na 4 porcie): 600 g čerstvého lososa (očistený filet) Príprava: Lososa nakrájame na porcie, ochutíme korením na ryby, limetkovou šťavou a upečieme na oleji do ružova. Majonézu Hellmann´s, kyslú smotanu, horčicu a med dôkladne premiešame, podľa potreby dochutíme soľou a korením a pridáme na drobno nasekané kapary. Jednotlivé porcie ryby zalejeme studenou omáčkou, ozdobíme rezom limetky a čerstvým kôprom. Najvhodnejšie podávame s pečenými zemiakmi so smotanou. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |