Kebab s toastom |
||
Autor(ka) : eva Dátum a čas : 23.4.2009 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Suroviny (na 4 porcie): | ||
Suroviny (na 4 porcie): 10 g petržlenovej vňate Príprava: Petržlenovú vňať, cibuľu a feferóny nasekáme na drobno, zmiešane s mletým mäsom, ochutíme kečupom Hellmann´s, soľou a korením, pridáme vajce a dobre premiešame. Tvarujeme malé karbonátky a pečieme na panvici do zlata. Podávame s tatárskou omáčkou Hellmann´s a toastom alebo čerstvým pečivom. Tip: Rôzne varianty toastu vytvoríme tak, že plátky bieleho alebo tmavého chleba potrieme rastlinným tukom, ochutíme rôznym korením alebo bylinkami a opečieme. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |