Kebab s toastom
Autor(ka) : eva
Dátum a čas : 23.4.2009 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Suroviny (na 4 porcie):

Suroviny (na 4 porcie):

 10 g petržlenovej vňate
 1 cibuľa
 15 g feferónov
 600 g mletého mäsa
 15 g kečupu Hellmann´s
 chilli, soľ, korenie
 1 vajce
 50 g rastlinného oleja
 160 g tatárskej omáčky Hellmann´s

Príprava:

Petržlenovú vňať, cibuľu a feferóny nasekáme na drobno, zmiešane s mletým mäsom, ochutíme kečupom Hellmann´s, soľou a korením, pridáme vajce a dobre premiešame. Tvarujeme malé karbonátky a pečieme na panvici do zlata. Podávame s tatárskou omáčkou Hellmann´s a toastom alebo čerstvým pečivom. Tip: Rôzne varianty toastu vytvoríme tak, že plátky bieleho alebo tmavého chleba potrieme rastlinným tukom, ochutíme rôznym korením alebo bylinkami a opečieme.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.