Lilith, - čierna perla horoskopu
Autor(ka) : Silvia Petrasova
Dátum a čas : 31.8.2000 03:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Dnes už je jasné, že vo vesmíre sú určité telesá, ktoré nevidíme a aj tak na nás pôsobia, ovplyvňujú náš život a udržujú vesmír v rovnováhe. Náš známy biely Mesiac – ozdoba nočnej oblohy – obieha okolo Zeme v elipsovitých dráhach. Táto elipsa má dve ohniská. V jednom ohnisku leží Zem a v druhom čierny Mesiac – Lilith, ktorý nevidíme, ale cítime jeho vplyv.


Dnes už je jasné, že vo vesmíre sú určité telesá, ktoré nevidíme a aj tak na nás pôsobia, ovplyvňujú náš život a udržujú vesmír v rovnováhe.
Náš známy biely Mesiac – ozdoba nočnej oblohy – obieha okolo Zeme v elipsovitých dráhach. Táto elipsa má dve ohniská. V jednom ohnisku leží Zem a v druhom čierny Mesiac – Lilith, ktorý nevidíme, ale cítime jeho vplyv.
Vzhľadom na to, že Mesiac neopisuje stále rovnakú elipsu okolo Zeme, ale celá elipsa sa neustále presúva v priestore, mení sa tiež poloha čierneho Mesiaca. Ak sa pozeráme zo Zeme, znamená to vo zverokruhu približne 40 stupňov za rok. Celá obežná dráha Lilith cez zverokruh trvá asi 8 rokov a 10 mesiacov.
Zdá sa vám, že hoci všetkým okolo vás horoskopy „sedia“, vy s tým máte problémy? Príčinou môže byť Lilith.
Určite ste sa už v živote stretli so situáciou, keď bol muž okúzlený ženou už pri prvom stretnutí. Fascinovaný muž podľahol láske na prvý pohľad. Možno aj na prvý dotyk... Neskôr sa s démonickou, či osudovou ženou oženil. Zatiaľ je to takmer bežný banálny príbeh lásky . Tzv. Love Story. Horšie však je, ak sa manželstvo stalo hneď od začiatku pre toho muža zdrojom nešťastia, utrpenia a skazy. Aj keď to bol rovno kríženec Alana Delona s Einsteinom a automatickou pračkou, a ona bola anjel, nevyhoveli si. Ani zbežný pohľad astrológov a preskúmanie horoskopov oboch partnerov a dokonca ani preskúmanie porovnávacieho horoskopu nevysvetlilo príčinu tohoto javu. Jednoducho, zjavná príčina neexistovala. Až keď skúsený astrológ dosadí „transplutónske planéty /“ Cupid, Hades, Zeus, Kronos, Apollo, Admetus, Vulkanus, Poseidon a čierny Mesiac Lilith „/, ukáže sa, že ich aspekty s Neptunom, Saturnom a Uranom zvestovali skazu...
Na vine bola opäť Lilith. Podobné prípady sú známe aj v kriminalistike. Počestný občan a slušný otec rodiny sa z ničoho nič dopustí trestného činu bez toho, že by si to niekto vedel vysvetliť. Iba astrológovia po starostlivom skúmaní zistia, že tento čin má na svedomí práve Lilith v nebezpečnom postavení a aspekte. Tak, ako všetko na svete, má aj tajomná Lilith okrem zlých aj svoje pozitívne vlastnosti: v harmonickom spojení s Neptunom, pomáha človeku intenzívne prijímať vedomosti počas spánku. Večer si vezme knihu, zaspí, a ráno vie potrebné pasáže. Stáva sa tiež, že človek, ktorý má Lilith v pozitívnom aspekte, si sadne k písaciemu stroju a má pocit, akoby za neho písal niekto iný. Po prečítaní textu, sa iba čuduje, ako niečo také úžasné mohol vymyslieť. To všetko má na svedomí Lilith. Lilith, nie je nebeské teleso, ale symbolický bod v horoskope. Jeho pôsobenie je však veľmi silné a správny astrológ ho nikdy nepodceňuje.

Pokračujeme na budúce...


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.