Majster sveta 2009 miešal kokteily na Relax show
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 1.11.2009 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

V priestoroch Golf Relax konala barmanská show a workshop o kokteiloch. Barmanské umenie a zručnosti predviedli nielen pozvaní barmani, ale aj majster sveta 2009 v miešaní kokteilov Vladimír Baňák, ktorý si tento titul nedávno doniesol z majstrovstiev Medzinárodnej barmanskej asociácie v Berlíne. Počas show lietali nielen poháre, ale aj fľaše a ďalšie barmanské náradie.

V priestoroch Golf Relax konala barmanská show a  workshop o kokteiloch. Barmanské umenie a zručnosti predviedli nielen pozvaní barmani, ale aj majster sveta 2009 v miešaní kokteilov Vladimír Baňák, ktorý  si tento titul nedávno doniesol z majstrovstiev Medzinárodnej barmanskej asociácie v Berlíne. Počas show lietali nielen poháre, ale aj fľaše a ďalšie barmanské náradie J.

 

Špeciálny hosť podujatia a majster sveta v miešaní kokteilov všetkým zúčastneným prezradil tajomstvo prípravy dobrého kokteilu: „Tajomstvom prípravy chutného kokteilu je predovšetkým fantázia a tvorivosť autora. A samozrejme výber kvalitných surovín vrátane výbavy základného barmanského náradia“. Podľa V. Baňáka by v každom domácom bare nemal chýbať šejker a drvítko na ovocie či zeleninu.

 

Ďalším krokom je správny výber surovín. „Dôležité je pripravovať kokteil z kvalitných ovocných štiav a čerstvého ovocia či byliniek“ dodal V. Baňák.  Aj preto boli kokteily na podujatí pripravované z ovocných štiav Relax, ktoré sú garanciou vysokej kvality a výbornej chuti. Miešali sa tradičné kokteily ako Pina Colada, Mojito či Cape Cod, ale aj exotické a netradičné drinky ako Cactus Experience, Tropic paradise a ďalšie.  Stretnutie vyvrcholilo súťažou v mixovaní kokteilov pre zúčastnené médiá. O výhercovi rozhodla porota v zložení Vladimíra Baňáka, Hany Slaninkovej a Romana Bomboša. Autorom výherného kokteilu sa stala moderátorka Slovenského rozhlasu Ľuba Hargašová.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.