Iva Kučerová – NEVIDÍM, NEPOČUJEM, MILUJEM
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 24.11.2009 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Nová kniha od autorky bestselleru „Loviť alebo nebyť“ s podtitulom Láska, pokušenie & šoubiznis

Nová kniha od autorky bestselleru „Loviť alebo nebyť“ s podtitulom Láska, pokušenie & šoubiznis

 

 

Po úspešnom debute prichádza nová slovenská autorka Iva Kučerová na knižný trh s ďalšou knihou pod názvom „Nevidím, nepočujem, milujem“. Opäť o  vzťahoch a o tom, ako to medzi mužmi a ženami naozaj je - úprimne, s nadhľadom a na rovinu, tentokrát však z prostredia šoubiznisu.  

 

„Bia je mladá, príťažlivá, ale čo sa mužov týka, úplne nemožná. Lea je na tom podobne, až na tých chlapov, s tými to vie veľmi dobre. Dve ženy, jedna milujúca psy, knihy a domácu pohodu, druhá drahé šaty, párty až do rána a život v žiare reflektorov. Naozaj sú úplne odlišné alebo im vlastne ide obom o to isté?“

 

Lákavý a tajomný svet hviezd a hviezdičiek napĺňa stránky bulváru a priťahuje tých, ktorí túžia zažiť povestných 15 minút slávy na vlastnej koži. Hrdinka románu sa do prostredia tzv. celebrít dostáva náhodou. Pozoruje ich, spoznáva ich túžby, lásky i rozchody, ich trápenia a pocity samoty, a tiež kruté pravidlá, ktoré v ich svete vládnu. Pochopí, že to, čo sa dočítame na titulných stránkach novín, nemusí byť vždy pravda, ale aj to, že známe tváre majú často tajomstvá, ktoré sú temnejšie ako veci, čo sa o nich píšu.

 

Autorka pokračuje v otváraní dvier do ženského sveta, o vzťahoch píše otvorene, bez cenzúry, a s povestným ostrovtipom. Lásku nezaobaľuje do pekných slov, ale natvrdo obnažuje.  V novom románe ženy nie sú také nevinné, ako sa zdajú, muži nie sú hrdinovia, láska je hriešna a pokušenie príliš veľké...

Knihu možno považovať nielen za provokatívnu spoveď, ale aj za malú sondu do ženského myslenia a duše. Na jednej strane je pikantná, na druhej mrazivá, chvíľu šokujúca, v ďalšom momente trpká, sem-tam vážna, občas uletená - ale stále plná reálneho života a odľahčujúceho humoru.

 

 

INFO: vydaná 13.11. 2009, 307 strán, pevná väzba, dostupná vo všetkých knižných predajniach a e-shopoch.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.