Zemiakový šalát s červenou repou a ovocím |
||
Autor(ka) : Hellmann´s Dátum a čas : 16.12.2009 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Príprava: Červenú repu nakrájame na tenké plátky a 4 hodiny ju necháme marinovať v mede zvarenom s balzamikovým octom. Zemiaky uvaríme a nakrájame na tenké rezančeky. Pomaranč a grep nakrájame na plátky, gorgonzolu na kocky. Orechy opražíme nasucho na panvici. Majolenku Hellmann´s zmiešame s mliekom. Repu, zemiaky, ovocie, gorgonzolu a orechy zľahka premiešame, pridáme rukolu a žeruchu a zalejeme majonézovým dressingom. Dochutíme soľou a ozdobíme mätou. | ||
Suroviny (na 4 porcie): § § 1 kávová lyžička lesného medu § 20 ml balzamikového octu § § § § § § 1 lyžica majolenky Hellmann´s § 10 ml mlieka § § § soľ § čerstvá mäta
Príprava: Červenú repu nakrájame na tenké plátky a 4 hodiny ju necháme marinovať v mede zvarenom s balzamikovým octom. Zemiaky uvaríme a nakrájame na tenké rezančeky. Pomaranč a grep nakrájame na plátky, gorgonzolu na kocky. Orechy opražíme nasucho na panvici. Majolenku Hellmann´s zmiešame s mliekom. Repu, zemiaky, ovocie, gorgonzolu a orechy zľahka premiešame, pridáme rukolu a žeruchu a zalejeme majonézovým dressingom. Dochutíme soľou a ozdobíme mätou. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |