Nedáme ti na výber! - Nákupno-zábavné centrum Aupark prináša novú službu pre verejnosť
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 17.2.2010 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Od februára spustil AUPARK ako jediné nákupné centrum na Slovensku novú službu s názvom Osobný módny poradca. Kvalifikovaný módny stylista odteraz môže byť súčasťou života každého z nás.

Od februára spustil AUPARK ako jediné nákupné centrum na Slovensku novú službu s názvom Osobný módny poradca. Kvalifikovaný módny stylista odteraz môže byť súčasťou života každého z nás.

 

Táto služba prostredníctvom úspešných slovenských módnych profesionálov prináša pohľad na aktuálne módne trendy a inšpirácie pre váš osobný šatník. O váš vzhľad sa postará módny poradca, ktorého si sami vyberiete!

Na výber máte skúsených a talentovaných odborníkov na oblasť módy -  Andrej Kusalik, Mária Štraneková alebo Martin Hrča. Súčasťou služby je úvodný rozhovor so stylistom a nápoj v kaviarni Auparku o vašich predstavách a potrebách.

Okrem samotného stylingu je v cene služby zahrnutá aj úprava vlasov a make-up od profesionálnych kaderníkov a vizážistov. Všetky služby je možné využiť v jednom alebo samostatných termínoch.

Aupark pre vás zabezpečuje túto službu s kvalifikovanými odborníkmi za dotovanú cenu 100 Eur a môžete si ju zakúpiť formou darčekovej poukážky na informačnom pulte v centrálnej časti Auparku. Obsahuje tri samostatné poukazy – styling, hairstyle a makup.

 

Nechajte si poradiť od skutočných odborníkov a inšpirujte sa do novej sezóny alebo na špeciálnu príležitosť s novou službou od Auparku.

 


 

ANDREJ KUSALIK

 

Známy slovenský stylista pracoval na viacerých úspešných projektoch tv Markíza a STV ako Smotánka, Prominenti, Čierna alebo Biela, Slávik 2008, Cat Girl, Music1 Award, Tomu neuveríš.

Medzi známe slovenské osobnosti, s ktorými spolupracoval patria Erika Judínyiová, Viliam Csontos, Zlatica Puškárová, Oľga Dúbravská, Iveta Malachovská, Romana Škamlová, Magdaléna Šebestová, skupina Mukatado, Dominika Mirgová, Lucia Senášiová, Kamila Magálová, Juraj Mokrý.

Je módnym redaktorom mesačníka Woman magazín, pracoval aj na projektoch: reklamná kampaň pre kadernícke štúdio Pierot a spoločnosť Tipos, jingel televízie Doma, videoklipy skupiny Mukatado a Twins či vlasovej show Jána Molnára.

 

 

 

MÁRIA ŠTRANEKOVÁ

Úspešná módna návrhárka vyštudovala  VŠVU - ateliér odevného dizajnu. Absolvovala študijné stáže na Univerzite v Newcastli a UMPRUM v Prahe. Odbornú stáž absolvovala v Londýne v módnom štúdiu Preen a v dielni svetoznámeho Alexandra McQueena. Tvorí pod značkou mayamay od roku 2007.

Vo svojich kolekciách sa snaží minimálnymi prostriedkami – materiálovými, tvarovými, či dekoračnými (vzor na látke) docieliť maximálny efekt v navrhovaní rôznych častí odevov.

Odevy ktoré autorka vytvára sú nielen funkčné a vizuálne atraktívne, ale obsahujú aj hlbšie posolstvo. S autorskými kolekciami sa zúčastnila na viacerých módnych prehliadkach doma i v zahraničí, napr. Paríž, Londýn, Berlín, Viedeň, Nantes, Praha, Lisabon, Humen...

Je držiteľkou titulu Brillance Fashion Talent 2009, získala prestížny titul Top Styl Designer 2007 na brnenskom veľtrhu Styl Kabo, hlavnú cenu Kruhy na vode v kategórií Textil 2008, 2.cenu na Green design v Nantes, i excellent prize na Humen Cup 2007 v Číne. 

Pedagogicky pôsobí na Univerzite Tomáša Baťu v Zlíne a Strednej škole dizajnu.
(Foto Štraneková - Peter Čintalan)
 

 

 

MARTIN HRČA

 

Talentovaný módny návrhár sa popri štúdiu na Vysokej škole výtvarných umení aktívne venuje odevnému dizajnu. Je víťazom súťaže mladých módnych návrhárov Brillance fashion talent 2008 a získal cenu Objav slovenskej módnej scény za rok 2009.

Jeho pole záujmu zahŕňa hlavne chápanie a vyjadrenie prirodzenej ženskej krásy v konfrontácii so súčasnými dizajnérskymi víziami, empatický prístup k tvorbe aj chápaniu potrieb súčasného odevu.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.