Pre dokonalý biely úsmev
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 2.3.2010 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Oslnivo biele zuby a čerstvý dych sú kľúčom k dokonalému úsmevu. A práve preto hľadajú experti z laboratórií Vademecum vždy len tie najsviežejšie riešenia pre sebavedomé úsmevy. Najnovšie sa im podarilo vytvoriť dve fantastické novinky, vďaka ktorým sa objaví úsmev na tvári takmer každému – Vademecum 2v1 Oxy White Fresh a Vademecum 2v1 16h Xtra Fresh.

Oslnivo biele zuby a čerstvý dych sú kľúčom k dokonalému úsmevu. A práve preto hľadajú experti z laboratórií Vademecum vždy len tie najsviežejšie riešenia pre sebavedomé úsmevy. Najnovšie sa im podarilo vytvoriť dve fantastické novinky, vďaka ktorým sa objaví úsmev na tvári takmer každému – Vademecum 2v1 Oxy White Fresh a Vademecum 2v1 16h Xtra Fresh.

 

Nová, inovatívna receptúra Vademecum 2v1 Oxy White Fresh s aktívnym kyslíkom odstráni znaky znečistenia pre prirodzene vyzerajúce a žiarovo biele zuby. Aktívne zložky Vademecum Oxy White Fresh začínajú okamžite pracovať, aby zvýraznili kúzelnú a prirodzenú belosť Vášho úsmevu a to bez ohľadu na to, čo im stojí v ceste – od usadených škvŕn, ktoré sa vytvárajú konzumáciou kávy či čaju, až po žltkastý povlak z cigariet. Vademecum Oxy White Fresh navyše odstráni aj baktérie, čoho výsledkom je 100% svieži dych pre 100% úsmev, ktorý je radosť pobozkať.

 

Nová receptúra Vademecum 2v1 16h Xtra Fresh so sebou prináša extra porciu extra pikantného mentolu, ktorý Vám zabezpečí dokonale svieži dych až po dobu 16 hodín. Vademecum 16h Xtra Fresh má vďaka ultra účinnej ochrane proti baktériám všetky potrebné prísady pre sebavedomý a dokonalý úsmev, ktorý trvá a trvá....

 

Klinicky osvedčená receptúra radu Vademecum 2v1 zuby nielen dokonale čistí a chráni, ale vďaka ústnej vode sa dostane aj na miesta, ktoré sú pre zubnú kefku nedosiahnuteľné. Ústnu vodu získate jednoduchým rozmiešaním zubnej pasty vo vode. Vademecum 2v1 prináša účinné riešenie pre problémy s ďasnami, zubným kazom, povlakom, žltkastou farbou zubov či nepríjemným ústnym pachom. 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.