Nová dimenzia sviežosti pre mužov
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 11.3.2010 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Od súčasného moderného muža sa toho očakáva veľa. Nestačí, aby dobre vyzeral - očakáva sa, že bude aj príjemne a sviežo voňať. A to rozhodne nie je ľahkou úlohou pre pána dokonalého, ktorý je neustále v pohybe – od rannej posilňovne, pracovného stretnutia až po večernú návštevu baru či kina.

Od súčasného moderného muža sa toho očakáva veľa. Nestačí, aby dobre vyzeral - očakáva sa, že bude aj príjemne a sviežo voňať. A to rozhodne nie je ľahkou úlohou pre pána dokonalého, ktorý je neustále v pohybe – od rannej posilňovne, pracovného stretnutia až po večernú návštevu baru či kina. Pomoc je našťastie nablízku v podobe nového radu dezodorantov a sprchovacích gélov Fa Men 3D, ktoré prinášajú novú dimenziu sviežosti pre mužov 21. storočia.    

 

Nový dezodorant Fa Men 3D bol vytvorený pre aktívnych mužov, ktorým poskytuje 3-dimenzionálnu deo ochranu a sviežosť počas celých 24 hodín. Odteraz sa môžu muži spoľahnúť na deo účinok v 3 dimenziách: reguluje potenie, neutralizuje telesný pach, zabezpečuje dlhotrvajúcu vôňu a sviežosť pre 24- hodinový pocit bezpečia a sebavedomia.

Nový rad zároveň prináša absolútnu novinku v podobe sprchovacieho gélu Fa Men 3D Fresh, ktorý mužom ponúka tri benefity v jednom produkte: vitalizujúcu sviežosť, zvlhčenie a vyživovanie pokožky a neutralizáciu telesného pachu s efektom dezodorantu pre dokonalý pocit sviežosti počas celého dňa.     

Vďaka novému, vysokoúčinnému radu  Fa Men 3D si budú môcť muži vychutnávať pocit bezpečia a sviežosti od okamihu, keď ráno vstúpia do sprchy - až po moment, kedy večer padnú do postele. Nový rad Fa Men 3D je od januára dostupný v predajniach ako sprchovací gél, deopsrej, roll-on a deostick. Muži si tak budú môcť vychutnávať dokonalý pocit sviežosti v dvoch mužných arómach:   

Ø  Freestyle – pre mužov, ktorí sú neustále v pohybe

Ø  Energy Zone – nová dimenzia osvieženia zmyslov



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.