Presvedčte sa o tom, že EXTRA cereálne raňajky môžu byť chutné
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 16.4.2010 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vyvážené raňajky by mali byť neodmysliteľnou súčasťou správneho štartu do nového dňa a nášho každodenného jedálnička. Dôkazom toho, že zdravé raňajkovanie môže byť zároveň aj chutné, sú nové sušienky BeBe Dobré ráno Extracereálne, ktoré vám ako súčasť vyvážených raňajok dodajú energiu na celé dopoludnie.

Vyvážené raňajky by mali byť neodmysliteľnou súčasťou správneho štartu do nového dňa a nášho každodenného jedálnička. Dôkazom toho, že zdravé raňajkovanie môže byť zároveň aj chutné, sú nové sušienky BeBe Dobré ráno Extracereálne, ktoré vám ako súčasť vyvážených raňajok dodajú energiu na celé dopoludnie.

Raňajky sa dlhodobo považujú za dôležitú súčasť jedálnička a odborníci na výživu sa všeobecne zhodujú v tom, že by mali predstavovať približne 20 – 25 % potrebného denného príjmu energie. Podľa medzinárodných zdravotníckych prieskumov sú raňajky indikátorom zdravého životného štýlu a zlepšujú nutričnú výdatnosť našej stravy. Rovnako môžu pozitívne ovplyvniť hladinu cukru, inzulínu a tukov v krvi a znížiť nebezpečenstvo vzniku niektorých chronických ochorení. Mali by byť preto prirodzenou súčasťou nášho každodenného jedálnička. Konzumácia raňajok podľa prieskumov priaznivo vplýva aj na naše myslenie a môže zlepšiť našu pamäť a náladu.

Ani v dnešnej uponáhľanej dobe by sme nemali zabúdať na kvalitné raňajky. Rozmýšľate nad tým, že by ste pre seba, či svojich blízkych urobili hneď ráno niečo EXTRA? Vhodným riešením EXTRA vyvážených raňajok sú nové sušienky BeBe Dobré ráno Extracereálne, ktoré obsahujú 40 % celozrnných cereálií. Tieto EXTRA chutné EXTRA cereálne sušienky sú obohatené o nerafinovaný trstinový cukor a obsahujú vlákninu, ktorá napomáha správnemu fungovaniu tráviacej sústavy. Sú zdrojom železa, horčíka, vitamínu B3 a rovnako je pre ne charakteristický vysoký obsah vitamínov B1 a E.

„Vďaka unikátnej receptúre a spôsobu pečenia sa sacharidy obsiahnuté v novinke BeBe Dobré ráno Extracereálne uvoľňujú postupne a vstrebávajú sa počas 4 hodín. Táto EXTRA novinka vám ako súčasť vyvážených raňajok dodá energiu na celé dopoludnie. Sušienky navyše neobsahujú žiadne farbivá, ani konzervačné látky. Ich výnimočnosť je ukrytá v kombinácii 40 % celozrnných cereálií a trstinového cukru, ktorá prináša unikátny chrumkavý pôžitok,“ uvádza Svatava Bystrzycka Okřinová, Senior Brand Manager značky BeBe Dobré ráno pre Českú republiku a Slovensko.

Cereálie obsiahnuté v sušienkach BeBe Dobré ráno Extracereálne pochádzajú z troch druhov obilnín: pšenice, ovsa a jačmeňa. Cereálie sú pre vysoký obsah sacharidov výborným zdrojom energie, ktorú je potrebné po celonočnom hladovaní telu dodať. Dôležité sú predovšetkým celozrnné cereálie obsahujúce všetky časti zrna vrátane obalovej vrstvy, ktorá je významným zdrojom vlákniny a vitamínov.

Novinka BeBe Dobré ráno Extracereálne prichádza na slovenský trh v dvoch variantoch. Individuálne 50 gramové balenie si ľahko pribalíte do kabelky, či kufríka. Rodinné 400 gramové balenie je určené pre celú rodinu, alebo sa oň môžete podeliť so svojimi priateľmi, či kolegami v práci. Urobíte tak pre seba a svojich najbližších niečo EXTRA hneď ráno.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.