Dove predstavuje prevratný sprchovací gél!
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 11.5.2010 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Dove predstavuje prevratný sprchovací gél! Nechajte sa rozmaznávať klinicky overenou technológiou! Pre viditeľne krajšiu pokožku.

Účinnosť novej technológie okrem iného potvrdili aj výsledky klinických štúdií International Academy of Cosmetic Dermatology (IACD) a porota zložená z popredných európskych dermatológov. Zhodli sa na tom, že Dove VisibleCare s technológiou NutriumMoisture™ je významným krokom vpred v starostlivosti o pokožku a v jej čistení.

 

Sprchovací gél obohatený touto prevratnou technológiou, pokožku v priebehu sprchovania nielenže jemne čistí, ale zároveň jej dodáva hydratačné látky identické s tými, ktoré sa v nej prirodzene vyskytujú. Pokožka je tak pri sprchovaní chránená pred poškodením a zároveň jej je dodaná stratená vlhkosť. Krajšia a zdravšia je na prvý pohľad už za 7 dní!

 

To, čo nové gély Dove robí tak unikátnymi, je ich zloženie - zmes lipidov a glycerínu. Tieto zložky sú prirodzenou súčasťou našej kože, pri používaní bežných sprchovacích gélov však pokožka o ne prichádza. Nové sprchovacie gély s technológiou NutriumMoisture™ však pokožke prirodzeným spôsobom stratené lipidy dodávajú a zároveň zabraňujú ich ďalšej strate.  

 

„Tak, ako Dove krémová tableta nie je obyčajné mydlo, ani Dove VisibleCare s technológiou NutriumMoisture™ nie je obyčajný sprchovací gél. Prináša niečo navyše – boj proti suchej pokožke“, hovorí Tereza Adámková, junior brand manažerka značky Dove a zároveň dodáva: „Sprchovací gél obsahuje hydratačné zložky totožné s tými, ktoré sa nachádzajú vo vrchnej vrstve našej pokožky. 

 

Dove NutriumMoisture™ je prvý svojho druhu, pri ktorom klinické testy potvrdili účinnosť v navrátení stratených lipidov. Rozdiel poznáte už na pohľad.“  

 

Dove VisibleCare s technológiou NutriumMoisture™ je špeciálne vytvorený tak, aby zodpovedal potrebám každej pokožky. Tri navrhnuté varianty splnia očakávanie všetkých žien, v závislosti na ich type pleti:

 

  • „Renewing“: pre normálnu pokožku - vyživuje a doplňuje stratenú vlhkosť
  • „Brightening“: omladí a rozžiari unavenú a mdlú pokožku
  • „Softening“: pre suchú pokožku - zjemňuje a redukuje suché miesta

Počas celého výskumu boli sprchovacie gély Dove VisibleCare s NutriumMoisture™ podrobované klinickým i spotrebiteľským testom, ktoré potvrdili viditeľné zlepšenie pokožky už po siedmich dňoch.

 

Spôsob, akým sa o pokožku starať pri sprchovaní, bol témou konferencie „Pravda o sprchovaní“ usporiadanej pod záštitou International Academy of Cosmetic Dermatology. Poprední európski dermatológovia tu potvrdili výsledky klinických štúdií sprchovacích gélov Dove VisibleCare s NutriumMoisture™. Zhodli sa na tom, že technológia NutriumMoisture™  je významným krokom vpred v starostlivosti o pokožku a v jej čistení.

 

„Koža, ktorá je dehydratovaná, nemôže plniť svoju ochrannú funkciu, je suchá, popraskaná a môže spôsobovať aj subjektívne problémy ako sú napätie, pálenie a zvýšená precitlivenosť voči vonkajším vplyvom. V NutriumMoisture™  objavili vedci unikátny spôsob, ako znížiť poškodenie hydratačnej bariéry. Nové sprchovacie gély prirodzeným spôsobom doplňujú stratené lipidy a vytvárajú tak silnú bariéru na udržanie vlhkosti” potvrdzuje výsledky výskumu dermatologička MUDr.  Edita Kaiserová.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.