Push-up efekt pre kúzelne bohaté vlasy so 100% objemom
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 10.5.2010 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Veľké a objemné vlasy zažívajú veľký návrat na svetové prehliadkové móla a obľube sa tešia aj medzi celebritami. O to zaujímavejší je fakt, že naše vlasy dosahujú svoj maximálny objem ešte predtým, ako opustíme školské lavice. Po dovŕšení 16. roka nášho života začína hustota vlasov postupne klesať - vlasy strácajú svoj objem a silu. Štyri z desiatich žien snívajú o objemnejších a tvárnejších vlasoch. Dosiahnuť teda najnovší trend, objemný účes, nie je jednoduché. Vďaka novinkám od spoločnosti Schwarzkopf získajú Vaše vlasy 100% objem a 100% silu zároveň pre kúzelne bohatý look, ktorý Vám bude každý závidieť.

 

Veľké a objemné vlasy zažívajú veľký návrat na svetové prehliadkové móla a obľube sa tešia aj medzi celebritami. O to zaujímavejší je fakt, že naše vlasy dosahujú svoj maximálny objem ešte predtým, ako opustíme školské lavice. Po dovŕšení 16. roka nášho života začína hustota vlasov postupne klesať  - vlasy strácajú svoj objem a silu. Štyri z desiatich žien snívajú o objemnejších a tvárnejších vlasoch. Dosiahnuť teda najnovší trend, objemný účes, nie je jednoduché. Vďaka novinkám od spoločnosti Schwarzkopf získajú Vaše vlasy 100% objem a 100% silu zároveň pre kúzelne bohatý look, ktorý Vám bude každý závidieť.

 

Ženy s vysokými nárokmi na starostlivosť, ktoré hľadajú spoľahlivé a účinné riešenie, si prídu na svoje s novinkou Schauma, ktorá robí sny o objemných vlasoch skutočnosťou. Vďaka inovatívnemu kolagénovému komplexu a push-up efektu dodá nový rad Schauma Push-Up Volume Vašim vlasom 100 % objem pre kúzelne bohatý look. Dokonca aj tie najjemnejšie, slabé a vyčerpané vlasy získajú viditeľnú pružnosť, pevnosť a vitalitu. Výživné komponenty novej Schauma Push-Up Volume dodávajú vlasom zdravý vzhľad,  lesk a pružnosť bez toho, aby ich zbytočne zaťažovali. Systém starostlivosti o vlasy Schauma Push-Up Volume tvorí šampón, kondicionér a push-up emulzia.    

 

Schauma Push-Up Volume šampón

Tento šampón bez silikónu, obsahujúci kolagénový komplex, posilňuje štruktúru vlasov a dodáva im extra pružnosť už od korienkov. Zároveň vlasy vyživuje a uhladzuje ich štruktúru. V rámci systému starostlivosti o vlasy dodáva šampón Schauma Push-Up Volume v kombinácii s push-up emulziou vlasom o 100 % väčší objem.  

 

Schauma Push-Up Volume kondicionér 

Máte problém s rozčesávaním vlasov? Vďaka extra ľahkému a jemnému kondicionéru Schauma Push-Up Volume, ktorý vlasy zbytočne nezaťažuje, sa stane česanie aj tých najjemnejších, slabých a vyčerpaných vlasov príjemnou rutinou. Vďaka pôsobeniu intenzívneho vitamínu kondicionér vlasy posilňuje, dodáva im oslnivý a zdravo vyzerajúci lesk a skvelú pružnosť. V kombinácii s push-up emulziou tak dosiahnete až o 100 % väčší objem. Kondicionér jednoducho vmasírujte do mokrých vlasov, nechajte chvíľu pôsobiť a následne vlasy opláchnite.

 

Schauma Push-Up Volume emulzia

Inovatívna push-up emulzia s efektom zahusťovania vlasov premení aj tie najjemnejšie vlasy na nádherne bohatú hrivu s rozprávkovým objemom. Receptúra obsahujúca kolagénový komplex posilňuje štruktúru vlasov, dodáva im viditeľne väčší objem a extra pružnosť. Po umytí vmasírujte push-up emulziu do uterákom presušených vlasov, ktoré následne neoplachujte. Šampón a kondicionér Schauma Push-Up Volume optimálne dopĺňajú efekt push-up emulzie.

 

Vlasy budú vždy predstavovať ten najcennejší ženský klenot. Či už ide o  modelky z predvádzacích mól alebo hollywoodske hviezdy, trend zdravo vyzerajúcich objemných vlasov nikdy nevyjde z módy. A preto tvorí styling každodennú súčasť vlasového rituálu. Nie každá žena sa však môže pochváliť prirodzene silnými a objemnými vlasmi. 3 Weather Taft preto prichádza s inováciou, ktorá vďaka dvojitému push-up efektu dodá vlasom 100% objem a 100% silu zároveň.

 

Stylingový rad 3 Weather Taft Volume od Schwarzkopf vlasy rýchlo dvíha už od korienkov, čím vytvára maximálny, dlhotrvajúci objem, ktorý drží za každých podmienok – za dažďa, na slnku či vo vetre.

 

Viac ako jedna z troch žien má suché až veľmi suché vlasy. Špeciálne pre ne predstavuje Schwarzkopf nový rad Taft Volume: 3 Weather Taft Volume pre suché & namáhané vlasy.. Vďaka inovatívnej receptúre tužidla s Nutri-Mineral komplexom a laku na vlasy s posilňujúcim komplexom dodáva nový 3 Weather Taft suchým a namáhaným vlasom 100% silu a potrebnú starostlivosť. Vaše vlasy tak budú môcť hrdo držať krok s najnovšimi vlasovými trendmi. Nový lak a tužidlo na vlasy Taft Volume pre suché & namáhané vlasy prináša extra silnú úroveň tuženia 3, vďaka ktorej zostáva každý prameň na svojom mieste až do 48 hodín bez toho, aby sa vlasy zlepili a ostali na nich zvyšky stylingu.  

 

Ženy s normálnymi a jemnými vlasmi môžu siahnuť po vylepšenom 3 Weather Taft Volume Ultra strong hold s novým dvojitým push-up efektom pre 100% objem a 100% silu. Tužidlo s mineral komplexom a lak na vlasy s posilňujúcim komplexom dodajú vlasom potrebnú staroslivosť a 100% silu pre ten najštýlovejší módny look. Vďaka ultra silnej úrovni tuženia 4 dodáva rad Taft Volume Ultra strong aj tým najjemnejším vlasom 100% silu a 100% fixáciu až do 48 hodín – bez toho, aby sa vlasy zlepili a ostali na nich zvyšky stylingu.  

 

3 Weather Taft od Schwarzkopf sa už niekoľko desaťročí stará o vlasy a zároveň prináša inovatívne riešenia pre trendové účesy. Nový rad 3 Weather Taft Volume s dvojitým push-up efektom je od marca dostupný v predajniach v atraktívnom zelenom obale. 

 

 

História objemu

 

Objem bol už v staroveku výsadou luxusu. Objem šiat sa vytváral namnožením veľkých kusov materiálov, bol to objem honosný, no nenásilný. Vytváral ho mäkký materiál, záhyby a aranžovanie.

 

V stredoveku začali objem znásilňovať, začali ho ťahať do výšky, vznikali obrovské katedrály, systém skeletov a klenby, ktoré dokázali rozšíriť priestor do gigantických rozmerov. Do výšky sa ťahali aj vysokánske špicaté klobúky.

 

Renesancia posunula objemnosť o čosi nižšie. Do popredia sa dostali veľké rukávy s typickými prestrihmi, ktoré vytvárali pôvabný objem. U mužov na krátkych nohaviciach vznikali priam gigantické, no napriek tomu nesmierne vkusné, priestorové prvky a detaily.

 

Barok bol kráľovstvom objemu, ktorý bol badateľný takmer všade -  od obrovských aranžovaných sukní, cez jedlo až po architektúru. Za všetkým sa skrývalo preexponovavanie priestoru a zväčšovanie hmoty.

 

Vrchol nastal v rokoku, kedy sa pozornosť sústredila na hlavu a objemné parochne nadobudli najväčšie rozmery v histórii. Ženy nosili na hlavách hotové inštalácie, muži zas objemné kučeravé parochne. Všetko bolo samozrejme podporené množstvom stúh, mašlí a záhybov, ktoré objemnosť len podporovali a umocňovali.

 

Potom sa objemnosť na určitý čas vytratila, ale v 19. storočí sa opäť vrátila a to najmä v „Biedermayerovskom“ štýle a druhej vlne rokoka, odkiaľ poznáme napríklad obrovitánske krinolíny. Objem zažil svoj návrat tiež v období turnýry, kedy si ženy zámerne zväčšovali zadok a najväčší objem sukne bol sústredený práve na túto oblasť. Postupný prechod k 20. storočiu ešte charakterizujú veľké tzv. šunkové rukávy alebo tiež obrovské klobúky, ktoré dámam pridávali na elegancii.

 

Ako vnímaš objem vo svojom živote?

 

„Objem sa dá chápať rôznymi spôsobmi. V histórii bola takmer vždy zväčšená aspoň jedna časť tela a tým aj bola zvýraznená, čo však podmieňovalo zmenšenie, resp. zúženie inej časti. Výrazný kontrast tak vytváral pôvabné siluety: obrovský klobúk - úzke dlhé šaty, obrovská sukňa - vrch tela stiahnutý korzetom, veľké rukávy -stiahnuté prsia, malý účes. V súčasnosti objem nedosahuje až také rozmery, ale stále je najvýraznejším výrazovým prostriedkom na prácu so siluetou, na zmenenie proporcii.

Objem sa dá vytvoriť výstužou, aranžovaním, skladaním, podložením, zmnožením materiálu, riasením, krčením, vyplnením -  existuje množstvo spôsobov a techník. Vždy však platilo čím väčšie, tým lepšie - ľudská ješitnosť dokázala vždy zvíťaziť.“

 

Martin Hrča, módny návrhár, víťaz Brillance Fashion Talent 2008

 

„No tak v detstve sa mi objem skoro vždy spájal s pozitívnymi zážitkami. Objemný darček pod vianočným stromčekom, objemný balíček k narodeninám. Čím väčší, tým lepší. V škole to bolo pre zmenu naopak. Čím väčší objem domácich úloh sme dostali, tým menej času zostalo na hry. Objem vo mne tiež evokuje pocit slobody a nekonečných možností. V mojej práci je objem veličinou, ktorá pridáva danému produktu či technológii na hodnote a cene. Je však zaujímavé sledovať kontrast vo vzťahu k veľkosti. Napríklad mobilné telefóny sa predbiehajú v tom, ktorý bude menší, kompaktnejší a zároveň bude mať vyššiu výkonnosť a funkčnosť. V oblasti počítačov a IT to platí detto.“

 

Adrián, informatik 

 

„Objem je stelesnením luxusu a úspešnosti. Samozrejme treba brať do úvahy aj ľudské ego a iné faktory. Koniec koncov je to všetko vec vkusu. Ale tak myslím si, že v prípade objemu platí známe „čím väčší, tým lepší“ – objemné vlasy a bohatá hriva, objemné ženské krivky, objem motora, veľkosť grafickej a operačnej pamäte počítača, mobilného telefónu a iných technológii, objem kufra, atď. Nakoniec aj v prípade objemu bankového konta platí –„čím väčší, tým lepší“. Objem vnímam tiež vo vzťahu k bezpečiu a pohodliu – objemné, veľké auto, objemný, priestranný byt či dom. Objem je zaujímavé sledovať aj vo vzťahu k efektivite a produktivite, ale to už asi bude moja profesionálna deformácia.“

 

Braňo, manažér

 

„Objem je podľa mňa in. Je trendy a predstavuje niečo pekné, žiadané, honosné, niečo čo nemá každý. Objemné vlasy sú atraktívne, pôsobia zdravo, udržiavane, luxusne a to chce predsa každá žena. S tým sa myslím stotožníme všetky. Ostatné názory na objem vo vzťahu ku kráse sa však už mierne rozchádzajú. Objemné pery, objemné mihalnice, riasy, prsia či iné časti tela. To všetko je už, ale vecou vkusu či nevkusu. Dokonca aj v oblasti fashion existuje niekoľko vplyvov, z ktorých niektoré uprednostňujú objem vo vzťahu ku kráse a iné ho zas potláčajú s cieľom uhladeného looku. Ja si osobne myslím, že všetkého veľa škodí.“

 

Peťa, študentka             

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.