Poľovnícke kurča |
||
Autor(ka) : Jana Osuska Dátum a čas : 19.8.2001 12:17 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
1 kurča, olej, 2 stredne veľké cibule, 1 strúčik cesnaku, 1 bobkový list, soľ, ½ litra červeného vína, 50 g šunky, 3 rajčiaky, 1 karotka, petržlenová vňať | ||
Pripravíme marinádu z oleja, cibule, cesnaku, bobkového listu, soli a vína. Kurča rozštvrtíme a necháme 24 hodín v chlade marinovať. Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú šunku, pridáme olúpané pokrájané rajčiaky a karotku, po chvíli zalejeme zvyškom vína a do tejto omáčky vložíme porcie z kurčaťa. Prikryjeme a dusíme do mäkka. Podávame s ryžou. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |