Miele Šport – špecialista na športové oblečenie
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 8.6.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Možno aj vy patríte k tým ľuďom, ktorí s príchodom teplých dní trávia športom stále viac času. Tieto aktivity si však vyžadujú oblečenie zo špeciálnych materiálov. Vysoko kvalitné textílie z mikrovlákna, polyesteru, či fleecu sú priedušné a zároveň zaručujú pohodlie. Aby ste sa v nich cítili vždy sviežo, je časté pranie nevyhnutné.

Možno aj vy patríte k tým ľuďom, ktorí s príchodom teplých dní trávia športom stále viac času. Tieto aktivity si však vyžadujú oblečenie zo špeciálnych materiálov. Vysoko kvalitné textílie z mikrovlákna, polyesteru, či fleecu sú priedušné a zároveň zaručujú pohodlie. Aby ste sa v nich cítili vždy sviežo, je časté pranie nevyhnutné.

 

Zvyšky potu a nepríjemné pachy dokáže odstrániť špeciálny prací prostriedok Miele Šport. Okrem toho tiež obnovuje pôvodné vlastnosti športového oblečenia. Je určený pre športovú bielizeň zo zmiešaných tkanín, syntetiky, fleecu a mikrovlákna. Pri týchto materiáloch určite oceníte antistatický účinok Miele Šport. Tak ako ostatné výrobky z Care Collection od Miele, aj Šport je vhodný pre alergikov a šetrný k životnému prostrediu.

 

Tip pre práčky: Perte pomocou programu Šport. Alternatívnym programom je tiež „Ľahko ošetrovateľné“.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.