OVOCIE NIELEN DO KABELKY
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 9.7.2010 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Poznáte to aj vy? Náhle vás prepadne hlad alebo chuť na niečo sladké a keďže nemáte nič zdravé po ruke, siahnete po čokoláde, keksíkoch alebo iných sladkostiach, ktoré sú plné cukru a škodia nielen vašej pleti, ale aj vašej postave. S výčitkami svedomia potom beháte, cvičíte a snažíte sa odčiniť vaše prehrešky, pričom by úplne stačilo, keby ste sladkosti jednoducho vymenili za niečo iné. Niečo, čo uspokojí vašu chuť na sladké, zaženie hlad a pritom neublíži vašej postave. Napríklad obľúbené, chutné a zdravé tyčinky Fit fruit.

Poznáte to aj vy? Náhle vás prepadne hlad alebo chuť na niečo sladké a keďže nemáte nič zdravé po ruke, siahnete po čokoláde, keksíkoch alebo iných sladkostiach, ktoré sú plné cukru a škodia nielen vašej pleti, ale aj vašej postave. S výčitkami svedomia potom beháte, cvičíte a snažíte sa odčiniť vaše prehrešky, pričom by úplne stačilo, keby ste sladkosti jednoducho vymenili za niečo iné. Niečo, čo uspokojí vašu chuť na sladké, zaženie hlad a pritom neublíži vašej postave. Napríklad obľúbené, chutné a zdravé tyčinky Fit fruit.

 

Obsahujú viac ako 40 % ovocia

Tyčinky Fit fruit sú výnimočné vďaka mimoriadne vysokému obsahu ovocia (41,5 - 51 %), ktoré je spolu s cereáliami z obidvoch strán obalené jemnými, na jazyku sa rozplývajúcimi oblátkami. Majú výbornú chuť, sú jemné a okrem vlákniny, vitamínov a minerálov dodajú vášmu telu poriadnu porciu zdravej ovocnej energie, ktorá neublíži vašej postave.

 

Majú nízky glykemický index

A práve preto sa ich nemusíte báť. Glykemický index vyjadruje účinok potravín na zvýšenie hladiny cukru v krvi. Čím je GI vyšší, tým rýchlejšie po konzumácii stúpa hladina cukru v krvi a tým viac sa prebytočná energia ukladá v tele vo forme tukov. Potraviny s nízkym glykemickým indexom trávi telo dlhšie, preto zasýtia na dlhší čas a udržujú hladinu cukru v krvi vyrovnanú.

 

Tyčinky Fit fruit vám vďaka tomu narozdiel od čokolády a iných bežných sladkostí poskytnú rovnomerný prísun energie na oveľa dlhší čas. To znamená, že vám dodajú pocit sýtosti bez prudkého zvýšenia hladiny cukru v krvi a pomôžu zvýšiť váš výkon bez toho, aby spôsobili priberanie na váhe. Rozdiel medzi vysokým a nízkym glykemickým indexom nájdete v nasledujúcom grafe:

 

Vďaka tejto jedinečnej vlastnosti môžeme tyčinky Fit fruit odporúčať ako:

- ideálnu maškrtu pre všetkých, ktorí si strážia svoju postavu a hmotnosť. Majte tyčinky Fit fruit vždy po ruke a doprajte si ich pokojne aj viackrát denne – na desiatu, olovrant, ako dezert po obede, pri práci či na cestu.

- výborný zdroj energie pred vstupom do fitnes centra, nasadnutím na bicykel, obutím kolieskových korčúľ alebo inou fyzickou aktivitou. S tyčinkami Fit fruit pri cvičení nemáte pocit hladu, ale ani nie ste prejedení.

 

Fit fruit BIO

Tyčinky Fit fruit BIO vám ponúkajú rovnaké výhody ako tyčinky Fit fruit, ale sú vyrobené z bio ovocia dopestovanom bez použitia syntetických hnojív a pesticídov.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.