Hravá angličtina s Croco perom!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 25.11.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Každá mama by chcela, aby jej dieťa vedelo po anglicky, pretože v súčasnosti je ovládanie tohto jazyka už samozrejmosťou. Dnes už niektoré slovenské materské školy učia škôlkárov základy angličtiny.

Každá mama by chcela, aby jej dieťa vedelo po anglicky, pretože v súčasnosti je ovládanie tohto jazyka už samozrejmosťou. Dnes už niektoré slovenské materské školy učia škôlkárov základy angličtiny.

 

 Ak vaša ratolesť túto možnosť nemá, máme pre vás zaujímavý tip. Hravou formou naučíte dieťa základné slovíčka a frázy po anglicky, ale aj po slovensky. Spoločnosť abcLIVE ponúka unikátny učebný materiál pre deti vo veku od 3 – 12 rokov, ktoré sa chcú učiť anglický jazyk. Ide o tzv. elektronické pero CROCO pero, ktoré umožní deťom po dotyku s obrázkom počuť angličtinu, a to vďaka elektronickému systému rozoznávajúceho kódy z kníh, nálepiek a kariet.

 

Je to veľmi zaujímavá forma výučby, pri ktorej sa dieťa zahrá a ktorá ho bude veľmi baviť. Súčasťou balenia okrem elektronického čítacieho pera, je dvojjazyčná pamäťová karta (slovenský aj anglický jazyk), 4 knižky, 200 kariet so základnými slovíčkami, 200 nálepiek a návod na použitie. Každá knižka je určená pre rôznu vekovú skupinu a je tematicky orientovaná, napríklad na logické myslenie, farby a tvary a pod. Používanie je naozaj veľmi jednoduché – stačí zapnúť elektronické pero, načítať a aktivovať si vybranú knižku, otvoriť  a načítať danú stránku v tejto knižke a ukazovať na obrázky. Budete počuť jednak slovíčko v angličtine, ale aj zvuk, ktorý daný predmet robí, napríklad aký zvuk vydáva lietadlo, či auto. Skvelou výhodou je aj funkcia hláskovania alebo prekladania slovíčok do slovenského jazyka.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.